Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Program sjedećih ojastučenih garnitura iz masivnog drveta

Program sjedećih ojastučenih garnitura iz masivnog drveta

Ojastučene garniture za sjedenje Nicolle, Matea, Skalinada, Grizzly, Monaco, Dorado i Lena te ojastučene garniture za sjedenje u kutnom sastavu Marengo kut, Angelina kut i Nensi kut ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom koji je moderan za sva vremena.

Garniture su izrađene od masivnoga slavonskoga hrasta posebno obrađenog najsuvremenijim strojevima, a ojastučena sjedala, nasloni i nadnasloni presvučeni su kvalitetnom prirodnom kožom ili tkaninom te prilagođeni anatomiji tijela. Ojastučene garniture za sjedenje Spin Valisa obogatit će svaki prostor svojom kvalitetom, dizajnom i udobnošću.

Spin Valis d.d.

Spin Valis d.d. tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege neprekidno posluje od 1950. godine, dakle ima dugu i bogatu tradiciju, a u skladu s tim i visoku kvalitetu proizvoda. Tvornica je u srcu Slavonije koja je bogata drvom, a posebno mjesto tu imaju slavonski hrast (Quercus) i bukva (Fagus). Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke upotrebne, ekološke i estetske vrijednosti. Najreprezentativniji proizvodi Spin Valisa su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožom ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komode te blagovaonički stolovi i stolice. Svaki korak proizvodnje podliježe strogoj normi, kvaliteti...