Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Program sjedećih ojastučenih garnitura iz masivnog drveta

Program sjedećih ojastučenih garnitura iz masivnog drveta

Ojastučene garniture za sjedenje Nicolle, Matea, Skalinada, Grizzly, Monaco, Dorado i Lena te ojastučene garniture za sjedenje u kutnom sastavu Marengo kut, Angelina kut i Nensi kut ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom koji je moderan za sva vremena.

Garniture su izrađene od masivnoga slavonskoga hrasta posebno obrađenog najsuvremenijim strojevima, a ojastučena sjedala, nasloni i nadnasloni presvučeni su kvalitetnom prirodnom kožom ili tkaninom te prilagođeni anatomiji tijela. Ojastučene garniture za sjedenje Spin Valisa obogatit će svaki prostor svojom kvalitetom, dizajnom i udobnošću.

Spin Valis d.d.

Spin Valis d.d. tvornica namještaja, piljene građe i elemenata iz Požege neprekidno posluje od 1950. godine, dakle ima dugu i bogatu tradiciju, a u skladu s tim i visoku kvalitetu proizvoda. Tvornica je u srcu Slavonije koja je bogata drvom, a posebno mjesto tu imaju slavonski hrast (Quercus) i bukva (Fagus). Ta prirodna blaga cijenjena su na tržištu zbog svoje izrazito visoke upotrebne, ekološke i estetske vrijednosti. Najreprezentativniji proizvodi Spin Valisa su hrastove i bukove masivne sjedeće garniture ojastučene kožom ili tkaninom, masivni klub i kutni stolići, komode te blagovaonički stolovi i stolice. Svaki korak proizvodnje podliježe strogoj normi, kvaliteti...