Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Posteljina – pokrivači, jastuci, nadlošci

Posteljina – pokrivači, jastuci, nadlošci

LIO posteljina, jastuci, pokrivači i nadlošci, posteljina je modernog vremena, topla, lagana, voluminozna, mekana, higijenska, antialergijska, antibakterijska i antiasmatična. Omotna pamučna tkanina u kontaktu s tijelom održava idealnu mikro klimu. Punilo se sastoji od visokokvalitetnih silikoniziranih poliesterskih vlakana sa izuzetnim termoregulacijskim svojstvima, što čini proizvode pogodnim za uporabu kroz sva godišnja doba.

Način punjenja LIO jastuka, pokrivača i nadložaka, kao i površinski štep na pokrivačima i nadlošcima, sprečavaju sabijanje vlakana kojima je posteljina punjena. To omogućava da posteljina u uporabi, a i nakon pranja, zadržava prvobitne karakteristike. Medicinski jastuci mogu se upotrebljavati terapeutski i preventivno, jer osiguravaju pravilan položaj kralježnice, miran san, osjećaj opuštenosti i odmora.

Razvojem nove tehnologije proizveli smo novi program PRIMA BIOAKTIV s antibakterijskim vlaknima. Prednosti punila s bioaktivnim vlaknima su u sprečavanju razvoja bakterija na površini vlakna, što znači da zadovoljavaju visoke higijenske zahtjeve, ne oštećuju prirodnu teksturu kože, te posjeduju permanentno antibakterijsko djelovanje. Antistres pokrivaci i jastuci SILVER LINE, posjeduju antistaticka i antibakterijska svojstva, smanjuju osjetljivost prema alergijama i pozitivno utjecu na kvalitetu spavanja.

Osim spomenutih karakteristika, prednost LIO posteljnog programa je, u mogućnosti strojnog pranja svih proizvoda na temperaturi od 40°C do 95°C , a prema priloženim deklaracijama. Zbog svih navedenih prednosti, LIO posteljina, jastuci, pokrivači i nadlošci, primjenjuje se u domaćinstvu, ugostiteljstvu i bolnicama.

Tekstil LIO d. o. o.

LIO - tekstilna industrija Osijek, osnovana je 1901. godine. Od tog vremena LIO kontinuirano prati razvoj i primjenu novih tehnologija, osobito u proizvodnji jastuka, pokrivača i nadložaka. Nakon reorganizacije Tekstil LIO d. o. o. nastavlja tradiciju jednog od najpoznatijih proizvođača u programu posteljine. Naša je misija ponuditi što kvalitetnije proizvode, vodeći računa o zdravlju, udobnosti i užitku naših kupaca. Razvijajući proizvodni program u tom smjeru, pratimo svjetske trendove, koristimo nova znanja, nove materijale koji se pojavljuju na tržištu, i tako zadržavamo imidž i prepoznatljivost u pogledu kvalitete posteljine LIO na domaćem i inozemnom tržištu. Cilj kojem teži naša tvrtka jest kontinuirano nuditi tržištu...