Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Pletenica ogradica

Pletenica ogradica

Pletenicu možete koristiti umjesto klasičnih ogradica za krevetić. Uz naše pletenice dobijete i dodatne vezice tako da je možete zavezati i fiksirati za krevetić. Svojim izgledom upotpuniti će i ukrasiti svaku sobicu i krevetić. Pogodna je za krevetiće 120×60, 140×70 kao i za ovalne krevetiće.
Pletenica je izrađena od mekane velur tkanine, a punjena je antialergijskim silikonskim kuglicama. Zahvaljujući navedenoj kombinaciji materijala, pletenica je izuzetno mekana i odiše luksuzom.
Svi materijali koje koristimo i izradi imaju Oeko-TEX® Standard 100 – tkanina vrijedna povjerenja, bez štetnih tvari.
• Luksuzna Velur tkanina, punjenje antialergijske kuglice;
• Naše pamučne tkanine imaju OEKO-TEX 100 class I certifikat;
• Precizno šivanje i posvećivanje pažnje i najmanjim detaljima omogućuje dugu izdržljivost i kvalitetu naših proizvoda

Fabijanović, trgovački, proizvodni i uslužni obrt

Obrt Fabijanović je osnovan u Supetru na otoku Braču 1998. godine kao trgovina autodijelovima. Nakon par godina, uz pomoć tadašnjeg glavnog dobavljača Auto Kreše vlasnik je pokrenuo brzi servis vozila kao prvi takav servis na otocima i bio je nagrađen za kvalitetu usluge. Nakon odlaska vlasnika u mirovinu, supruga i kćerka preuzimaju obrt i 2015.godine osnivaju brend DADA&ROCCO , te pokreću proizvodnju posteljine za bebe što postaje i glavna djelatnost obrta. Time se povećava i broj zaposlenika od dvoje iz 2015.godine do 11 zaposlenika 2020.godine. Glavni proizvod koji je zaslužan za pokretanje proizvodnje su „Navlake za rešetke krevetića“ koje su...

Ostali proizvodi