Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Orljava Luxury

Orljava Luxury

Svaki je proizvod iz programa Luxury funkcijom i dizajnom namijenjen dinamičnoj poslovnoj aktivnosti. Košulje od ostalih izdvaja uvozna tkanina izrađena od najfinijega egipatskog pamuka, a dorađene su protiv gužvanja što im omogućuje vrlo lagano održavanje. Iako nije nužno glačati ih zbog imanentnih svojstava, laganim glačanjem postiže se posebno lijep sjaj tkanine. Te tkanine imaju i ekološku oznaku “Öko-Tex Standard 100”, koja se izravno odnosi na aspekt humane ekologije, a neizravno uključuje i ekološke osobine procesa izrade i oplemenjivanja.
Posebna pozornost posvećena je izboru pomoćnog materijala za izradu košulja koji mora odgovarati najzahtjevnijim kvalitativnim standardima. Kvaliteta je proizvodnje vrhunska zahvaljujući učestaloj kontroli, a jedino za košulje Luxury dajemo jamstvo od šest mjeseci postojane kvalitete jer ih smatramo natprosječnim proizvodom.

Orljava d.o.o.

Orljava je tvrtka koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih muških košulja. Proizvodni pogoni Orljave smješteni u Požegi i Velikoj opremljeni su najsuvremenijim proizvodnim linijama za tekstilnu proizvodnju. Orljava već u šezdesetima počinje proizvodnju za izvoz, da bi strateški zacrtani udio od 90% proizvodnje za izvoz dostigla u devedesetima. Od 1991. sve je veća potražnja za Orljavinim košuljama i na domaćem tržištu pa se do danas konstantno povećava kapacitet proizvodnje. Orljava danas ima proizvode koji mogu konkurirati i cijenom i kvalitetom bilo kojem proizvodu zapadnog tržišta.