Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Olala salvete: papirnate i platnenopapirnate

Olala salvete: papirnate i platnenopapirnate

Tvrtka TARDI od 2004. god. pokrenula je i vlastiti program proizvodnje papirnatih i platnenopapirnatih salveta robne marke “O-La-La”.

O-La-La papirnate salvete proizvode se od najkvalitetnijeg papira (100% celuloza) prema standardima EU.

O-La-La papirnate salvete proizvode se kao jednoslojne i dvoslojne u dimenzijama: 33x33cm i 40x40cm. Ove salvete proizvode se u eskimo bijeloj, mornarsko plavoj, mak crvenoj, medeno žutoj, zimzelenoj te u pastelnim bojama: breskva, vanilia i azzuro.

Na tržište se plasiraju u pakiranjima:

– 100kom (jednoslojne 33x33cm)

– 200kom (jednoslojne 33x33cm)

– 50kom (dvoslojne 33x33cm)

– 50kom (dvoslojne 40x40cm)

– 160kom (dvoslojne 33x33cm)

 

O-La-La platnenopapirnate salvete proizvode se od najkvalitetnijeg “airlaid” papira (100% celuloza + aditivi). “O-La-La” platnenopapirante salvete proizvode se u eskimo bijeloj, mornarsko plavoj, porto crvenoj, limun žutoj, zimzelenoj te u pastelnim bojama: breskva, vanilia i azzuro. Ove salvete rade se samo u dimenziji 40x40cm. Na tržište se plasiraju u kvaliteta.

Delt Papir d.o.o.

Tvrtka Delt papir d.o.o. hrvatska je kompanija koja se bavi proizvodnjom higijenske papirne konfekcije, ukupno zapošljava više od 45 djelatnika, raspolaže s velikim brojem dostavnih vozila od kojih svaki dnevno obavi i 30-ak dostava. Kako bismo mogli na vrijeme udovoljiti zahtjevima tržišta, tvrtka ima vlastito centralno skladište s više od 5000 paletnih mjesta. Centrala tvrtke nalazi se u vlastitom poslovnom prostoru u Zagrebu, Kamenarka 33. Kompanija Delt papir d.o.o. vodeća je u regiji JI Europe i ima jedan od najmodernijih pogona za konvertiranje papirne konfekcije. Proizvodnju po najvišim standardima, zahvaljujući kojima posjedujemo ISO certifikate 9001 i 14001, prepoznali su i...