Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Olala salvete: papirnate i platnenopapirnate

Olala salvete: papirnate i platnenopapirnate

Papirnate Ola’la salvete proizvode se od najkvalitetnijeg papira (100% celuloza) prema standardima EU, kao jednoslojne i dvoslojne, u dimenzijama 33 x 33 cm i 40 x 40 cm.
Ola’la platnenopapirnate salvete proizvode se od najkvalitetnijeg “airlaid” papira (100% celuloza + aditivi) u dimenziji 40 x 40 cm, a na tržište se plasiraju u pakiranju od 65 komada.

Delt Papir d.o.o.

Tvrtka se bavi proizvodnjom higijenske papirne konfekcije, vodeća je u regiji JI Europe i ima jedan od najmodernijih pogona za konvertiranje papirne konfekcije. Osim distribucije najnaprednijih sanitarnih držača i kvalitetnoga potrošnog materijala, papirnatih ručnika, toaletnog papira, salveta, tekućeg sapuna i sredstava za čišćenje, tvrtka je pokrenula i proizvodnju vlastite robne marke Ola´la. Ola´la asortiman papirne konfekcije za kućanstvo i ugostiteljstvo prvi je i jedini hrvatski konkurent takvim stranim proizvodima na tržištu. Toaletni papiri, kuhinjski brisači i salvete izrađeni su od najkvalitetnijeg papira prema standardima Europske unije. Proizvode se u različitim bojama, pakiranjima i veličinama. Proizvodnju po najvišim standardima, zahvaljujući kojima...