Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Nosiljka za pse

Nosiljka za pse

KONSTRUKCIJA I MATERIJALI
Konstrukcija nosiljke izrađena je od kvalitetnog aluminija što omogućava dugovječnost proizvoda. Platno je vodonepropusno i jednostavno za održavanje. Predviđeno je i jednostavno skidanje platna sa konstrukcije što omogućava strojno pranje samog platna. Boja nosiljke je crna kako mrlje od dugotrajne upotrebe ne bi bile vidljive. Svi materijali su anti feromagnetski.

PRIHVAT
Osim standardnih prihvata na kutovima nosiljke, omogućen je dodatni prihvat na dva mjesta sa svake strane po dužini nosiljke. Dodatni prihvati mogu se upotrijebiti za osiguranje pri prijevozu pacijenata u osobnim vozilima pomoću pojasa za vezanje putnika.

Multivergo d.o.o.

Pitate se o čemu psi sanjaju? Svaki pas sanja o spavanju na Woff Woff® Bean Bag Krevetu za Pse :) Ovi savršeni kreveti stvoreni su za mirne pseće snove. Woff Woff® Bean Bag Krevet za Pse punjen je stiropornim kuglicama koje se anatomski prilagođavaju položaju tijela Vašeg ljubimca, pružajući maksimalnu potporu kralježnici, ugodu i toplinu. Odaberite najudobniji krevet za Vašeg malog ili velikog ljubimca. No, moram Vas upozoriti, ako imate psa i mačku, trebat će Vam dva Woff Woff Bean Bag Kreveta :)

Ostali proizvodi