Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Morske soli sa začinima

Morske soli sa začinima

MORSKA SOL SA ZAČINSKIM BILJEM 110G
Morska sol sa začinskim biljem proizvodi se od ručno ubranih začina ružmarina, majčine dušice i origana. Posebnim postupkom proizvodnje oslobađaju se mirisi i arome začina. Sol se koristi kao dodatak pečenom povrću, mladom siru, prepečenom kruhu ili pečenom-kuhanom krumpiru.
MORSKA SOL S PLAVCEM MALIM 110G
Morska sol s Plavcem mali proizvodi se postupkom dehidracije kvalitetnog vina Plavac mali. Sol se koristi za začinjavanje salata, jela od mesa, kao i za ukrašavanje gotovih jela. Odličan je dodatak pečenom krumpiru.
MORSKA SOL S DIMLJENOM PAPRIKOM 110G
Morska sol s dimljenom paprikom proizvodi se postupkom miješanja soli sa slatkom crvenom dimljenom paprikom. Sol se koristi u mesnim marinadama za začinjavanje sireva, krumpira i raznog pečenog povrća.
MORSKA SOL S CRNIM MASLINAMA 110G
Morska sol s crnim maslinama proizvodi se postupkom miješanja soli s dehidriranim crnim maslinama. Sol se koristi kao dodatak sirevima, rajčicama, slanoj ribi i salatama.
MORSKA SOL S CRNIM TARTUFIMA 110G
Morska sol s crnim tartufima proizvodi se postupkom miješanja soli s dehidriranim crnim tartufima te dodavanjem arome tartufa. Sol se koristi kao dodatak sirevima, tjestenini, pečenim jajima, pečenom krumpiru.

Orgula grupa d.o.o.

Orgula grupa d.o.o. iz Splita je specijalizirana za preradu maslina, proizvodnju i punjenje ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Tvrtka je osnovana 2009 godine, te od tada u proizvodnome pogonu u Marušićima (pokraj Omiša) vrši usluge prerade maslina i puni djevičanska maslinova ulja pod svojom robnom markom ORGULA. Uz preradu i punjenje maslinovog ulja tvrtka je od 2018 godine proširila proizvodni asortiman s aromatiziranim maslinovim uljima, te morskim solima s dodacima. U 2019 godini Orgula postaje tržišni lider u segmentu maslinovih ulja u trgovine, s preko 14% tržišnog udjela, taj udio je još dodatno povećala tijekom 2020 godine na preko 17% (Izvor:...

Ostali proizvodi