Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Morske soli sa začinima

Morske soli sa začinima

MORSKA SOL SA ZAČINSKIM BILJEM 110G
Morska sol sa začinskim biljem proizvodi se od ručno ubranih začina ružmarina, majčine dušice i origana. Posebnim postupkom proizvodnje oslobađaju se mirisi i arome začina. Sol se koristi kao dodatak pečenom povrću, mladom siru, prepečenom kruhu ili pečenom-kuhanom krumpiru.
MORSKA SOL S PLAVCEM MALIM 110G
Morska sol s Plavcem mali proizvodi se postupkom dehidracije kvalitetnog vina Plavac mali. Sol se koristi za začinjavanje salata, jela od mesa, kao i za ukrašavanje gotovih jela. Odličan je dodatak pečenom krumpiru.
MORSKA SOL S DIMLJENOM PAPRIKOM 110G
Morska sol s dimljenom paprikom proizvodi se postupkom miješanja soli sa slatkom crvenom dimljenom paprikom. Sol se koristi u mesnim marinadama za začinjavanje sireva, krumpira i raznog pečenog povrća.
MORSKA SOL S CRNIM MASLINAMA 110G
Morska sol s crnim maslinama proizvodi se postupkom miješanja soli s dehidriranim crnim maslinama. Sol se koristi kao dodatak sirevima, rajčicama, slanoj ribi i salatama.
MORSKA SOL S CRNIM TARTUFIMA 110G
Morska sol s crnim tartufima proizvodi se postupkom miješanja soli s dehidriranim crnim tartufima te dodavanjem arome tartufa. Sol se koristi kao dodatak sirevima, tjestenini, pečenim jajima, pečenom krumpiru.