Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Mlinci iz centra svijeta

Mlinci iz centra svijeta

Želja nam je bila proizvoditi nešto autohtono, domaće i kvalitetno, premium proizvod,proizvod s pričom, kojeg smo vidjeli kao robnu marku. Tako smo razmišljali prije dvije godine i odlučili pokrenuti proizvodnju – domaćih mlinci!
Proizvodnja je bazirana na tradicionalnom radu tako da se od početnog zamjesa pa do konačnog pakiranja sve radi ručno , kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i okus tradicije koji želimo donijeti do stola potrošaća.Stoga je važno da svi sastojci budu kvalitetni, jaja i brašno koje koristimo hrvatske su proizvodnje tako da je riječ o domaćem proizvodu.

Čokoland d.o.o.

Tvrtka Čokoland d.o.o. uspješno posluje od 2011 god. I od tada bilježi stalan poslovni rast. Primarna djelatnost tvrtke je uvoz te distribucija robe široke potrošnje na području Republike Hrvatske. Tvrtka Čokoland d.o.o. posluje kroz dvije divizije: 1. proizvodnja koja se bazira na vlastitom brandu mlinci iz centra svijeta te 2. uvoz i veleprodaja robe Čokoland d.o.o. posluje sa 12 tvornica iz Europske unije, te 4 tvornice izvan Europske unije. Također surađuje sa 4 tvornice iz RH. Prisutna je u 1200 prodajnih jedinica. U bogatoj ponudi ima preko 2000 raznovrsnih artikala. Distributivno administrativni centar nalazi se Ludbregu popunjen s 300 paleta...