Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Mješavina domaćih čajeva (Podravski čaj, Bronhitko, Smirko, Mršavko, Katarko, Prostatko, Ježučko, Urinko, Dijabetko, Gih-tko)

Mješavina domaćih čajeva (Podravski čaj, Bronhitko, Smirko, Mršavko, Katarko, Prostatko, Ježučko, Urinko, Dijabetko, Gih-tko)

Naši biljni čajevi napravljeni su da se brinu o Vama i Vašem zdravlju. Njihova namjena je da služe kao prirodna pomoć u tegobama koje Vas muče u današnje vrijeme. Zato smo im dali prepoznatljiva imena koja Vas i nas uglavnom nasmijavaju. Mršavko, Podravski čaj-Adria tea, Smirko, Kolesterko, Urinko, Katarko, Dijabetko, Bronhitko, Prostatko, Venko, Tlačko, Ježučko, Bubrenko, Hemeroidtko, Otvorko, Gih-tko, Erotic su rađeni prema tradicionalnim receptima u koju su ugrađena današnja znanja i tehnologije o biljnim čajevima i ljekovitom bilju.
Čajeve karakterizira bogati, fini okus i miris tako da gotovo svi uzrasti mogu uživati u njima.
Iskustvo koje posjedujemo kroz dugi niz godina dalo nam je saznanja i tehnologije da Vam ponudimo najkvalitetnije ljekovito bilje kao glavnu osnovu našim čajnim mješavinama.

Osim što proizvodimo mješavine domaćih čajeva bavimo se uzgojem ljekovitog bilja. Ljekovito bilje uzgaja se prema standardima da se ne zagađuje okoliš odnosno da se ne koriste pesticidi, herbicidi i ostale umjetne tvari koje bi mogle naštetiti Vašem zdravlju.
Svakodnevni kontakt sa ostalim svjetskim proizvođačima čajeva daje nam priliku da Vam ponudimo najbolje u svijetu biljnih čajeva.
Uz standardno rinfuzno pakiranje naših čajnih mješavina, također imamo i novo jedinstveno pakiranje najboljih čajnih mješavina (njih 5) u piramidalnom obliku vrećica. Piramidalno pakiranje čajeva predstavlja zadnju riječ tehnologije u industriji čajeva.
Prednost takvog načina pakiranja čajeva je jednostavnost priprema čaja, ušteda vremena, praktično i bez dodanih aroma te je pakiran u atraktivnu ambalažu u stilu Naivne umjetnosti “Naive” od vrlo poznatog i cijenjenog akademskog slika Ivana Andrašića.

Proizvođačko, trgovačko istraživački i uslužni obrt “PAMPA-TEA”

"Pampa-tea" je obiteljski obrt koji se bavi proizvodnjom, istraživanjem, preradom ljekovitog bilja i čajeva. Osnovani smo 2000. godine mada naša priča počinje nekoliko godina prije. Prilikom posjeta rodbini u Argentini 1996 godine i dolazak u pokrajinu Chaco (grad Saenz Pena) na sjeveru Argentine, došli smo u selo Pampa del Iniferno gdje se naš rođak doselio kada je u tridesetim godinama prošlog stoljeća napustio Hrvatsku i otisnuo se na dalek put i novi život u Argentini. Otuda i ime našeg obrta „Pampa“. Tijekom putovanja po Argentini vidjeli smo kako su stari Gaučosi pripremali čajeve i otuda se rodila ideja za proizvodnjom...

Ostali proizvodi