Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Maslinova ulja sa začinima

Maslinova ulja sa začinima

MASLINOVO ULJE S AROMOM BIJELOG TARTUFA 250 ml
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa proizvodi se postupkom maceracije prirodne arome tartufa s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, te odležava na kontroliranoj temperaturi. Ulje se koristi kao dodatak sirevima, tjestenini i pečenim jajima.

MASLINOVO ULJE S LIMUNOM 250 ml
Maslinovo ulje s limunom proizvodi se postupkom maceriranja hladno prešanog ulja limuna i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, te odležava na kontroliranoj temperaturi. Maslinovo ulje limuna koristi se kao dodatak u raznim marinadama, salatama, kao začin ribi i kao masnoća u kolačima.
MASLINOVO ULJE S NARANČOM 250 ml
Maslinovo ulje s narančom proizvodi se postupkom maceriranja hladno prešanog ulja naranče i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, te odležava na kontroliranoj temperaturi. Maslinovo ulje naranče koristi se kao dodatak u raznim marinadama i kao masnoća u kolačima.

MASLINOVO ULJE S MANDARINOM 250 ml
Maslinovo ulje s mandarinom proizvodi se postupkom maceriranja hladno prešanog ulja mandarine i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, te odležava na kontroliranoj temperaturi. Maslinovo ulje mandarine koristi se kao dodatak u raznim marinadama i kao masnoća u kolačima.

MASLINOVO ULJE S ČEŠNJAKOM 250 ml
Maslinovo ulje s češnjakom proizvodi se postupkom maceracije sušenog češnjaka i ekstra djevičanskog maslinovog ulja pri kojem se oslobađaju se mirisi i arome. Ulje je neizostavni dodatak kuhanju. Koristi se kao začin povrću, mladim sirevima, ribi, mesu i raznim salatama. Može se koristiti kao baza za izradu raznih pesta od bosiljka, sušenih rajčica, rikole.

MASLINOVO ULJE S ČILIJEM 250 ml
Maslinovo ulje s čilijem proizvodi se postupkom maceracije sušenog čilija i ekstra djevičanskog maslinovog ulja pri kojem se oslobađaju se mirisi, arome i ljutina. Ulje je neizostavni dodatak kuhanju. U malim količinama služi za dodavanje jelima poput pizza, tjestenina, kuhane leće, graha kao i raznim salata.

MASLINOVO ULJE SA ZAČINSKIM BILJEM 250 ml
Maslinovo ulje sa začinskim biljem proizvodi se od ručno ubranih začina ružmarina, majčine dušice i origana. Posebnim postupkom maceracije oslobađaju se mirisi i arome. Ulje je neizostavni dodatak kuhanju. Koristi se kao začin povrću, mladim sirevima, krumpiru i raznim salatama.

Orgula grupa d.o.o.

Orgula grupa d.o.o. iz Splita je specijalizirana za preradu maslina, proizvodnju i punjenje ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Tvrtka je osnovana 2009 godine, te od tada u proizvodnome pogonu u Marušićima (pokraj Omiša) vrši usluge prerade maslina i puni djevičanska maslinova ulja pod svojom robnom markom ORGULA. Uz preradu i punjenje maslinovog ulja tvrtka je od 2018 godine proširila proizvodni asortiman s aromatiziranim maslinovim uljima, te morskim solima s dodacima. U 2019 godini Orgula postaje tržišni lider u segmentu maslinovih ulja u trgovine, s preko 14% tržišnog udjela, taj udio je još dodatno povećala tijekom 2020 godine na preko 17% (Izvor:...

Ostali proizvodi