Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Marinirani fileti

Marinirani fileti

Marinirani fileti brancina i orade

Marinirani fileti jadranskog brancina i orade pripremljeni su postupkom blagog mariniranja svježe ribe uz dodatak začinskog bilja – vlasca i rikole, te arome provansalskih trava i limuna. Postupak proizvodnje sastoji se od filetiranja ribe, otkožavanja i otkoštavanja fileta te mariniranja.

Marinirani fileti izrezani na komadiće su idealan dodatak laganim ljetnim salatama. Prilikom pripreme, marinirani fileti brancina i orade su pogodni za dodavanje začina prema želji (npr. ekstra djevičansko maslinovo ulje i malo papra). Najbolje ih je servirati uz prepečenac ili kreker sa maslacem, te uz suho bijelo vino ili mlado crno vino voćnog okusa.

Cromaris d.d.

Cromaris je tvrtka koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom autohtone jadranske ribe i školjki. Osnovana je 2009. godine spajanjem pionira hrvatske i europske marikulture Cenmara, Marimirne I Marikulture Istra. Danas je Cromaris jedna od top 10 kompanija u uzgoju brancina i orade na svijetu, a na tržištu je prepoznat kao lider u kvaliteti. To potvrđuju brojni certifikati (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC, IFS, GlobalG.A.P., Friend of the Sea), ali i svakodnevne provjere kroz sustav strogih kontrola procesa i proizvoda. Osim uzgoja konvencionalne ribe, Cromaris uzgaja i organsku ribu koja se dostavlja na tržišta diljem Europe pod...