Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Linija proizvoda: NU maslinova ulja – NU BOUTIQUE EXTRA VIRGIN OLIVE OIL (NU PURE, NU FILTERED, NU CHILLI)

Linija proizvoda: NU maslinova ulja – NU BOUTIQUE EXTRA VIRGIN OLIVE OIL (NU PURE, NU FILTERED, NU CHILLI)

NU Boutique ekstra djevičansko maslinovo ulje nastalo je nadahnuto divljenju samoj prirodi te poštivanjem prema Dalmaciji, regiji s duboko ukorijenjenom tradicijom uzgoja maslina i proizvodnje maslinovog ulja. Stari kameni zidovi oko maslina, savršena su oaza za meditaciju. Masline koje se uzgajaju u ovoj atmosferi, donose jedinstven okus ulju. Okus i miris NU ulja donose dašak starog mediteranskog maslinika. Proces uzgoja maslina pažljivo se provodi poštujući lokalne okolišne uvjete. Sazrijevanje maslina pomno se prati kako bi se odabrao pravi trenutak da se ona ubere.

Maslinovo ulje lijek je s nevjerojatnim svojstvima, a kada je proizvedeno poput NU ulja u harmoniji s prirodom, kvaliteta se pojačava, a sastojci poput polifenola, antioksidansa ili oleokantala, djeluju blago i ljekovito na ljudsko tijelo, bilo da je riječ o prehrani ili njezi tijela.

Kako bi istisnuli esenciju iz svake pojedine masline, puno pažnje pridaje se praćenju života i razvoja ploda, a kad je vrijeme idealno, masline se beru ručno i na kraju svakog dana nose na hladnu prešu. Rezultat je veličanstvena zeleno – zlatna, plemenita tekućina koja se zove NU Boutique ekstra djevičansko maslinovo ulje.

NU Boutique ekstra djevičansko maslinovo ulje je 2018. godine na sajmu Olive Japan dobilo zlatnu medalju, što ga pozicionira među najboljih 250 svjetskih monosortnih ulja.

U ovogodišnjem ulju kušatelji će osim okusa zelenog ploda masline, prepoznati i tonove jabuke i artičoka, a pikantnost, voćnost i gorčina su vrlo harmonične.

NU brand je 2020. g. proširio svoju gamu na tri nove etikete – Pure (nefiltrirano), Filtered (filtrirano) i Chilli (začinjeno) ulje, svako u tri različita pakiranja od 50, 250 i 500 ml.

 

GREEN RETREAT d.o.o.

Green Retreat d.o.o. jest tvrtka sestra Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva NU iz Splita. U partnerstvu ove dvije tvrtke proizvode, intenzivno rade na dizajnu i pakiranju te grade branding NU ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Green Retreat d.o.o. stavlja NU proizvod na  tržište Hrvatske i svijeta. Green Retreat d.o.o. nastao je 2017. godine u Splitu kao odgovor na potrebe tržišta za izgradnjom profesionalnog branda i marketing dalmatinskog maslinovog ulja po uzoru na istarske maslinare.