Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Leasing IT opreme

Leasing IT opreme

Nudimo leasing u kojem klijent preuzima minimalne rizike i nema velike početne troškove. Svakodnevno povećavamo našu paletu usluga s novim proizvodima koji nude dodatne opcije i pogodnosti proizašle iz kontinuiranog praćenja razvoja tehnologije te potreba klijenata i tržišta.
Svojom ponudom prepoznati smo od strane IT dobavljača, ne samo kao financijska institucija, već i kao partner koji oplemenjuje i integrira njihovu ponudu u segmentu IT industrije. To smo postigli radeći zajednički s IT tvrtkama na dizajniranju proizvoda kako bi oni donijeli što više pogodnosti klijentu, bili prilagođeni kompleksnosti IT okruženja i pratili životni ciklus objekta leasinga.
Zadnjih godina društvo je preraslo u ozbiljnu organizaciju koja je sposobna realizirati čak i najveće projekte u IT-u te organizaciju koja financira neke od najvećih gospodarskih subjekata i najznačajnijih državnih institucija.

i4next leasing Croatia d.o.o.

i4next leasing Croatia d.o.o. je leasing društvo koje posluje od 2006. godine, a osnovano je od strane austrijske tvrtke i4next international trading & leasing G.m.b.H., sa sjedištem u Beču. Društvo je od svog osnutka specijalizirano za leasing informatičke opreme i informatičkih projekata te posluje s brojnim renomiranim klijentima iz privatnog i javnog sektora.