Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Kuglasti ventili

Kuglasti ventili

Tvrtka OMV-ventil proizvodi četiri osnovna tipa kuglastih ventila: wafer, lug, prirubnički i navojni tip, a prema zahtjevu kupca i posebne nestandardne izvedbe.
Kućišta i priključci kuglastih ventila izrađuju se od ugljičnog i nehrđajućeg čelika ili od bronce. Riječ je o tzv. anti-blow-out ventilima vatrootpornoga i antistatičkoga dizajna. Konstruirani su i odobreni za različite tipove medija poput slatke i morske vode, goriva, ulja, različitih korozivnih medija, ukapljenoga naftnog i drugih plinova i sl.

OMV-VENTIL d.o.o.

Tvrtka OMV-ventil d.o.o. osnovana je 1993. godine u Zagrebu. Osnovni su proizvodi te tvrtke kuglasti ventili, odvajači kondenzata, kondenzomati i brzozatvarajući ventili za brodogradnju i stacionarne pogone. Kvalitetu proizvoda potvrđuju odobrenja koja su izdali ABS, RINA i Hrvatski registar brodova. Tvrtka OMV-ventil d.o.o. posjeduje i certifikat implementiranog sustava kvalitete ISO 9001:2000 koji je izdao DNV. Svjesni su da se kvaliteta proizvoda može postići i održati samo ako je pojam kvalitete prisutan u svim fazama proizvodnje i nadzora, a to je moguće ako su zahtjevi za kvalitetom definirani i dokumentirani za sve procese u tvrtki. Takav pristup omogućuje prilagodbu zahtjevima kupaca...

Ostali proizvodi