Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Kuglasti ventili

Kuglasti ventili

Tvrtka OMV-Ventil proizvodi četiri osnovna tipa kuglastih ventila: wafer, lug, prirubnički i navojni tip, a prema zahtjevu kupca i posebne nestandardne izvedbe.
Kućišta i priključci kuglastih ventila izrađuju se od ugljičnog čelika, nehrđajućeg čelika ili bronce. Raspon dimenzija je od DN15 do DN200. Maksimalni je radni tlak 160 bara, a maksimalna radna temperatura 200 Celzijevih stupnjeva.

Ostale su karakteristike njihovih kuglastih ventila među ostalima „anti blow-out system“, „fire safe design“, „antistatic design“, niski otpori strujanja mediju i ugradnja različitih tipova „aktuatora“. Kuglasti ventili tvrtke OMV-Ventil konstruirani su i odobreni za različite tipove medija kao što su voda, morska voda, gorivo, ulja, različiti korozivni mediji, plin, ukapljeni naftni plin.

OMV-VENTIL d.o.o.

Tvrtka OMV-ventil d.o.o. osnovana je 1993. godine u Zagrebu. Osnovni su proizvodi te tvrtke kuglasti ventili, odvajači kondenzata, kondenzomati i brzozatvarajući ventili za brodogradnju i stacionarne pogone. Kvalitetu proizvoda potvrđuju tipna odobrenja izdana od ABS-a, RINA-e te Hrvatskog registra brodova. Tvrtka OMV-ventil d.o.o. posjeduje i certifikat implementiranog sustava kvalitete ISO 9001:2000 koji je izdao DNV. Svjesni su da se kvaliteta proizvoda može postići i održati samo ako je pojam kvalitete prisutan u svim fazama proizvodnje i nadzora, a to je moguće ako su zahtjevi za kvalitetom definirani i dokumentirani za sve procese koji se odvijaju unutar tvrtke. Takav pristup omogućuje...

Ostali proizvodi