Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Karlovačko nepasterizirano Retro

Karlovačko nepasterizirano Retro

Karlovačko Nepasterizirano Retro je pivo vrhunske kvalitete koje spaja izvoran okus nepasteriziranog piva s naprednim procesom proizvodnje.
Ima bogat okus i svježinu, a kako nije pasterizirano, ima nešto kraći rok za uživanje – 48 dana. Osim toga, Karlovačko Nepasterizirano Retro ne sadrži konzervanse, a u proizvodnji je korišten ječam s hrvatskih polja. Potrebno ga je čuvati na hladnom i tamnom mjestu, po mogućnosti u rashladnim uređajima, te u njemu odmah uživati.

Heineken Hrvatska d.o.o.

HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva te je važan gospodarski subjekt u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji. Kao članica HEINEKEN kompanije, najinternacionalnijeg proizvođača piva na svijetu, HEINEKEN Hrvatska ima pristup različitim proizvodnim i korporativnim alatima kako bi potrošači bili još zadovoljniji. U svom portfelju kompanija ima vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Pored Karlovačkog svijetlog piva, u toj su obitelji još i: Karlovačko 0,0% Maxx, Karlovačko Radler limun, Karlovačko Laganini Radler, Karlovačko Royal 1854 te Karlovačko crno. Također, HEINEKEN Hrvatska u svom portfelju ima i međunarodne brendove Heineken, Amstel Premium...

Ostali proizvodi