Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Karlovačko nepasterizirano Retro

Karlovačko nepasterizirano Retro

Karlovačko Nepasterizirano Retro je pivo vrhunske kvalitete koje spaja izvoran okus nepasteriziranog piva s naprednim procesom proizvodnje.
Ima bogat okus i svježinu, a kako nije pasterizirano, ima nešto kraći rok za uživanje – 48 dana. Osim toga, Karlovačko Nepasterizirano Retro ne sadrži konzervanse, a u proizvodnji je korišten ječam s hrvatskih polja. Potrebno ga je čuvati na hladnom i tamnom mjestu, po mogućnosti u rashladnim uređajima, te u njemu odmah uživati.

Heineken Hrvatska d.o.o.

Heineken Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva te je važan gospodarski subjekt u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji. Kao članica Heineken kompanije, najinternacionalnijeg proizvođača piva na svijetu, Heineken Hrvatska ima pristup različitim proizvodnim i korporativnim alatima kako bi potrošači bili još zadovoljniji. Kompanija nudi vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Osim Karlovačkog svijetlog piva, u toj su obitelji i Karlovačko 0,0% Maxx, Karlovačko Radler limun, Karlovačko Laganini Radler, Karlovačko Royal 1854 te Karlovačko crno. Heineken Hrvatska u ponudi ima i međunarodne brendove Heineken, Amstel Premium Pilsener, Edelweiss Snowfresh i Desperados. Svoje...

Ostali proizvodi