Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Jadranska sardina Mardešić – riblje konzerve

Jadranska sardina Mardešić – riblje konzerve

Jadranska sardina u biljnom ulju
Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u pari. Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom.
Ne sadrži nikakve konzervanse ni aditive. Izvrstan je izvor omega-3 masnih kiselina.
Jadranska sardina light
Proizvodi se potpuno jednako kao sardina u biljnom ulju, dakle – reže se, kuha u pari te se hermetički zatvara i sterilizira toplinom, ali se ne dodaje biljno ulje radi niže kaloričnosti.
Zadržava vrijedna nutritivna svojstva uz smanjeni unos kalorija. Ne sadrži aditive ni konzervanse.
Jadranska sardina s limunom
Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u vlastitom soku.
Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom. Poprima svježu aromu dodatkom kriške limuna. Ne sadrži nikakve konzervanse ni aditive.
Jadranska sardina s feferonom
Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u pari.
Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom. Pikantan okus poprima od dodanoga ljutog feferona.
Jadranska sardina s povrćem
Svježa ili zamrznuta riba reže se i čisti od nejestivih dijelova, polaže se u limenke, dodaje se povrće te se nalijeva umakom od rajčice. Limenke se hermetički zatvaraju i steriliziraju toplinom.
Ne sadrži dodatke ni konzervanse.

Mardešić d.o.o.

Tvornica Mardešić nalazi se na Dugom otoku u općini Sali. Bavi se proizvodnjom ribljih konzervi, pretežito sardina i skuša, te soljenjem inćuna. Osnovana je 1905. godine i tijekom svoje se bogate povijesti stalno proširivala i modernizirala uz poštovanje tradicije i njegovanje kvalitete proizvoda. Smještaj tvornice u blizini najizdašnijih ribolovnih područja na Jadranu te tradicija ulova i prerade ribe na Dugom otoku jamče najvišu kvalitetu ribljih proizvoda. Jadranska plava riba osnovna je sirovina u proizvodnji naših proizvoda. Ukusna je, bogata bjelančevinama, uz visoki sadržaj omega-3 masnih kiselina pa se preporučuje u svakodnevnoj prehrani za prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Riblje konzerve Mardešić ne...