Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Jadranska sardina Mardešić – riblje konzerve

Jadranska sardina Mardešić – riblje konzerve

Jadranska sardina u biljnom ulju

Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u pari. Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom.
Ne sadrži nikakve konzervanse ni aditive. Izvrstan je izvor omega3 masnih kiselina.

Jadranska sardina light

Proizvodi se potpuno jednako kao sardina u biljnom ulju, dakle reže se, kuha se u pari te se hermetički zatvara i sterilizira toplinom, ali se ne dodaje biljno ulje radi niže kaloričnosti.
Zadržava vrijedna nutritivna svojstva uz smanjeni unos kalorija. Ne sadrži aditive ni konzervanse.

Jadranska sardina s limunom

Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u vlastitom soku.
Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom. Poprima svježu aromu dodatkom kriške limuna. Ne sadrži nikakve konzervanse ni aditive.

Jadranska sardina s feferonom

Proizvodi se od svježe ulovljene ili svježe zamrznute jadranske srdele. Strojno ili ručno se reže i čisti od nejestivih dijelova te se kuha u pari.
Nalijeva se biljno ulje, limenka se hermetički zatvara i sterilizira toplinom. Pikantan okus poprima od dodanog ljutog feferona.

Jadranska sardina s povrćem

Svježa ili zamrznuta riba reže se i čisti od nejestivih dijelova, polaže se u limenke, dodaje se povrće te se nalijeva umakom od rajčice. Limenke se hermetički zatvaraju i steriliziraju toplinom.
Ne sadrži dodatke ni konzervanse.

Mardešić d.o.o.

Tvornica Mardešić nalazi se na Dugom otoku u općini Sali. Bavi se proizvodnjom ribljih konzervi, pretežito sardina i skuša, te soljenjem inćuna. Osnovana je 1905. godine i u svojoj se bogatoj povijesti stalno proširivala i modernizirala uz poštovanje tradicije i njegovanje kvalitete proizvoda. Smještaj tvornice u blizini najizdašnijih ribolovnih područja na Jadranu te tradicija ulova i prerade ribe na Dugom otoku jamče najvišu kvalitetu ribljih proizvoda. Jadranska plava riba osnovna je sirovina u proizvodnji naših proizvoda. Ukusna je, bogata bjelančevinama, uz visoki sadržaj omega-3 masnih kiselina pa se preporuča u svakodnevnoj prehrani kao prevencija kardiovaskularnih bolesti. Riblje konzerve Mardešić ne...