Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Holcim Agrocal® granule i prah, Holcim Inducal® agregati raznih frakcija

Holcim Agrocal® granule i prah, Holcim Inducal® agregati raznih frakcija

Holcim Agrocal® terra plus (Ca+Mg) je prirodni izvor kalcija za optimalnu kalcizaciju i povećanje plodnosti kiselih i jako kiselih tala.

Holcim Agrocal® (Ca+Mg) granule i prah prirodni je izvor kalcija i magnezija za poboljšanje kiselih tala.

Prema fizikalnim značajkama Holcim Agrocal® proizvoda, aktivacija će biti usporena i trajat će od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, melioracijski će učinak, ovisno o količini i vrsti proizvoda, značajkama tla te agroekološkim uvjetima i intenzitetu proizvodnje, trajati godinama.

Prednosti pri korištenju Holcim Agrocal® proizvoda:

– povećavaju sposobnost zadržavanja vode u tlu

– smanjuju kiselost tla

– pospješuju rahlost tla

– omogućuju apsorpciju mikroelemenata

– povećavaju prinos kultura.

 

Proizvodi su ekološki je potpuno prihvatljiv za konvencionalnu i organsku poljoprivredu.

Holcim Inducal® agregat je posebno prilagođen primjeni u industriji. Koristi se kao punilo ili funkcionalni dodatak u industrijskom procesu, pri čemu karakteristike sirovine, kao i Holcimov stalan proces kontrole osiguravaju ujednačenu kvalitetu.

Svoju primjenu nalazi u različitim industrijama: proizvodnja stakla, industrija ljepila, industrija boja i lakova, proizvodnja staklene vune, industrija keramike, građevinska kemija, kozmetika, proizvodnja papira, proizvodnja plastike, proizvodnja podnih obloga i dr.

Holcim (Hrvatska) d.o.o.

Holcim Hrvatska d.o.o. dio je Holcim Grupe, jednog od vodećih svjetskih dobavljača cementa, agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), betona i usluga povezanih s gradnjom. Holcim u Hrvatskoj ima jednu tvornicu cementa, dva terminala za cement, tri tvornica betona i tri kamenoloma agregata. Kao jedan od osnivača Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HRPSOR), Holcim u poslovanju primjenjuje načela održivog razvoja te pri donošenju poslovnih odluka u obzir uzima i okolišne i društvene te ekonomske aspekte. Kvaliteta Holcimovih proizvoda direktno je povezana s kvalitetom sirovina korištenih u njihovoj proizvodnji te brigom koja se posvećuje svakoj fazi u lancu stvaranja vrijednosti....

Ostali proizvodi