Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Furybond 11,8 m

Furybond 11,8 m

Plovilo Furibond 11,80 predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i maritimnih sposobnosti. Brod je to koji se može pohvaliti snagom svojeg dizajna i tako zvanog „Calafuria trupa“ te dostiže brzinu do 35 čvorova. Ističe se izvanrednom plovnosti kako po mirnom tako i po lošem moru.
Furibond je namjenjen profesionalcima, ali i zaljubljenicima u more i ribolov.
Veliki kokpit pruža dovoljno prostora za potpunu sigurnost te je idealan krstarenje ili za profesionalnog ribara. Svakako se plovilo može namjeniti i za druge djelatnosti npr. kao vatrogasno plovilo.
Osnovne karakteristike plovila su:
Duljina preko svega 11,80 m, širina 4,20 m, gaz: 0,70 m, a kapacitet je 12 putnika.

Marservis d.o.o.

Tvrtka Marservis d.o.o. osnovana je 1994. godine nakon višegodišnjeg iskustva njezinog osnivača stečenog u nautici tijekom rada u inozemstvu u raznim marinama i charter tvrtkama. U svojim počecima, poduzeće se bazira na usluge u nautičkom turizmu te poslove vezane uz elektroniku i elektriku. Razvojem poduzeća obuhvaćaju se razni servisni poslovi vezani uz ugradnju opreme na plovilia te Marservis postaje i servisni partner renomiranih svjetskih proizvođača nautičke opreme. Nakon višekratnih upita, te znatiželjom za novim znanjima, u 2002. godini započinje sa proizvodnjom svojih prvih plovila renomirane „Adrie 501″. Ujedno, uz proizvodnju „Adrie 501″ rađa se ideja vlastitog projekta Fishermana te nakon...

Ostali proizvodi