Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan” višesortno, Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan”oblica

Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan” višesortno, Ekstra djevičansko maslinovo ulje “Sv. Ivan”oblica

Oblica – autohtona dalmatinska sorta, brana u ranoj fazi zrelosti, bogata mirisima zelenila i svježe pokošene zelene trave. Okusom podsjeća na zrelu rajčicu. Srednje intenzivno ulje sa blagom gorčinom te nježnim notama pikantnosti.
Ovo ulje savršeno se sljubljuje sa svim vrstama ribljih jela, ribljim carpacciom, te različitim vrstama salata, svim kuhanim povrćem ili povrćem sa žara..

Višesortno – miješano ili blendano ulje od više sorti (Oblica, Leccino, Frantoio, Pendolino, Levantinka), intenzivna i vrlo profinjena mirisa, sa izrazitim obilježjima svježe pokošene trave, dok okusom dominira zeleni badem i papar. Srednje intenzivno ulje blage gorčine i izražene pikantnosti.
Ovo ulje preporuča se uz jela kao što su crveno meso, kuhana ili pečena jaja, krem juhe, te uz sve vrste tjestenina i rižota.

Vodice d.o.o.

Tvrtka Vodice d.o.o. za graditeljstvo, trgovinu, inženjering i usluge uvidjevši potrebe lokalnih maslinara za suvremenom uljarom koja bi udovoljila zahtjevima za preradu maslina suvremenim mehaničkim hladnim postupkom i proizvodnjom ulja najviše ekstra djevičanske kvalitete, a vođena ljubavlju prema maslini i maslinovom ulju , odlučila je napraviti iskorak iz osnovne djelatnosti i stvoriti najveći i najmoderniji centar maslinovog ulja na Mediteranu. U svom Centru maslinovog ulja Sveti Ivan tvrtka godinama proizvodi svoja ulja, istodobno poštujući sve osnovne preduvjete za kvalitetu maslina na oko 1000 stabala vlastitih nasada i pridržavajući se konstantnog ključa svog uspjeha u postizanju iznimno visoke kvalitete, koji leži...