Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dizajnerska ženska odjeća – haljine, tunike, kaputi, sakoi, hlače, suknje

Dizajnerska ženska odjeća – haljine, tunike, kaputi, sakoi, hlače, suknje

IGOR je modni brand ženske odjeće utemeljenjem 2005 godine, i od tada je širenjem na svjetska tržišta, osigurao poziciju prepoznatljivog branda kojem se kupci vraćaju iz sezone u sezonu.
Nas dizajnerski koncept je koncept stila, ne koncept brzo potrošne mode, i naši su proizvodi izrađeni u potpunosti u našem pogonu, od vrhunskih talijanskih tkanina, koje su mnoge proizvedene exkluzivno za nas brand.
Naše tunike, haljine i suknje, mogu se kombinirati prema željama naših klijentica , a zajednički im je nazivnik da ne podliježu trendu i da su naše veličine prilagodljive, jer fluidnost modela dozvoljava ženama različitih konstitucija da se osjećaju posebno i drukčije u našim modelima.

I.G.O.R obrt za modni dizajn

Obrt je osnovan kao sto sam napisao 2005, i od tada je Prisutan na hrvatskom tržištu. Na mendunarodnim sajmovima predstavljamo naše kolekcije već 9 godina i 2 puta godišnje predstavljamo naše kolekcije u Dusseldorfu, Parizu, Londonu, New Yorku San Matteu, a bili smo i na sajmovima u Munchenu, Moskvi i Copenhagenu. Obrt zapošljava 18 ljudi, i imperativ nam je kvaliteta dizajna i proizvodnje. Svi printevi koje koristimo na našim tkaninama također su exkluzivno dizajnirani za nas i time se također izdvajamo na tržištu i imamo prepoznatljivost i unikatnost.