Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Dimljeni fileti

Dimljeni fileti

Dimljeni fileti brancin i orada

Dimljeni fileti brancina i orade pripravljeni su na tradicionalan način, metodom toplog dimljenja dimom bukve uz prethodni tretman mediteranskim začinskim biljem – ružmarinom, bosiljkom, lovorom i kaduljom, bez ikakvih umjetnih konzervansa i bojila. Fileti zadržavaju karakterističnu plemenitu bijelu boju, dok koža poprima smeđe zlatnu boju.

Tako pripremljena riba lako je probavljiva, s niskim sadržajem masnoća i visokim sadržajem bjelančevina. Ovakvim tretmanom sačuvana su vrhunska organoleptička svojstva, a proizvod je spreman za konzumaciju.

Mogućnosti pripreme dimljene ribe su različite i ovise o ukusu potrošača. Ovi proizvodi se preporučuju kao predjelo u kombinaciji s povrćem i tjesteninom, ali i s drugim prilozima kao glavno jelo.

Cromaris d.d.

Cromaris je tvrtka koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom autohtone jadranske ribe i školjki. Osnovana je 2009. godine spajanjem pionira hrvatske i europske marikulture Cenmara, Marimirne I Marikulture Istra. Danas je Cromaris jedna od top 10 kompanija u uzgoju brancina i orade na svijetu, a na tržištu je prepoznat kao lider u kvaliteti. To potvrđuju brojni certifikati (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC, IFS, GlobalG.A.P., Friend of the Sea), ali i svakodnevne provjere kroz sustav strogih kontrola procesa i proizvoda. Osim uzgoja konvencionalne ribe, Cromaris uzgaja i organsku ribu koja se dostavlja na tržišta diljem Europe pod...

Ostali proizvodi