Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dezinficijens za ruke (tekući)

Dezinficijens za ruke (tekući)

Proizvodi iz asortimana dezinfekcije koje možete pronaći na našoj web stranici www.eldapharm.hr dijelimo na visokokvalitetne antiseptike za ruke, gelove za dezinfekciju ruku, sredstva za dezinfekciju površina, a moramo istaknuti i ponudu inovativnih rješenja u svijetu dezinfekcije na čijem istraživanju i kreiranju radimo svakodnevno.
Antiseptici za ruke ili tekuća sredstva za dezinfekciju ruku na bazi 70% etanola predviđena su za opću i profesionalnu upotrebu. Naši kemijski inženjeri kreirali su jedinstvenu i snažnu formulu koja uništava do 99,9 % bakterija i virusa, koja omogućuje višesatnu zaštitu, a na kožu djeluje nježno i hidratantno. Različite zapremnine proizvoda omogućuju odabir antiseptika za ruke baš po Vašoj mjeri!

Elda d.o.o.

Elda je obiteljska tvrtka Daria i Davorke Marenić, koja uspješno posluje već 39 godina. Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine. Osnovna djelatnost tvrtke Elda je proizvodnja i prodaja e-tekućina te prodaja elektronskih cigareta i pribora. 2016.godine smo otvorili analitički laboratorij opremljen najmodernijim instrumentima koji omogućuju kompletnu analizu e-tekućina i elektronskih cigareta. Tvrtka se ubrzano razvija sukladno cijeloj brzorastućoj industriji elektronskih cigareta te je u kratkom vremenskom razdoblju od male obiteljske tvrtke prerasla u jednu od vodećih svjetskih tvrtki. Od ove godine imamo i novu djelatnost, a to je...

Ostali proizvodi