Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dezinficijens za ruke (gel)

Dezinficijens za ruke (gel)

Proizvodi iz asortimana dezinfekcije koje možete pronaći na našoj web stranici www.eldapharm.hr dijelimo na visokokvalitetne antiseptike za ruke, gelove za dezinfekciju ruku, sredstva za dezinfekciju površina, a moramo istaknuti i ponudu inovativnih rješenja u svijetu dezinfekcije na čijem istraživanju i kreiranju radimo svakodnevno.
Gelovi za dezinfekciju ruku na bazi 70% etanola sadrže aloe vera i glicerin koji dodatno hidratiziraju i njeguju ruke te štite od isušivanja. Jedinstvena formula koju su kreirali naši kemijski inženjeri uništava više od 99,9 % bakterija i virusa i omogućuje višesatnu zaštitu te pri tome na kožu djeluje nježno i hidratantno , a ugodan miris pruža osjećaj dodatne svježine i čistoće na rukama.
Elda dezinficijensi se stavljaju na tržište pod uredbom (EU) br. 528/2012.
Elda je ponosni nositelj potvrde o dokazanoj djelotvornosti dezinficijensa protiv koronavirusa prema normi HR EN 14476:2013+A2:2019. Isto tako zadovoljavaju normu HRN EN 1276( baktericidnost ), normu HRN EN 1650(fungicidnost ) i normu HRN EN 1500 (higijensko utrljavanje u ruke).

Elda d.o.o.

Elda je obiteljska tvrtka Daria i Davorke Marenić, koja uspješno posluje već 39 godina. Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine. Osnovna djelatnost tvrtke Elda je proizvodnja i prodaja e-tekućina te prodaja elektronskih cigareta i pribora. 2016.godine smo otvorili analitički laboratorij opremljen najmodernijim instrumentima koji omogućuju kompletnu analizu e-tekućina i elektronskih cigareta. Tvrtka se ubrzano razvija sukladno cijeloj brzorastućoj industriji elektronskih cigareta te je u kratkom vremenskom razdoblju od male obiteljske tvrtke prerasla u jednu od vodećih svjetskih tvrtki. Od ove godine imamo i novu djelatnost, a to je...

Ostali proizvodi