Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Dekica 3 u 1

Dekica 3 u 1

Dekica za zamatanje, popularnog naziva paketina, je apsolutni “must have” svake moderne mame i bebe. Dizajnirana je i napravljena kako bi bebama pružila osjećaj sigurnosti i zaštićenosti dok je zamotana u njoj. Naša dekica za zamatanje je najmekše mjesto za položiti bebu bilo da izlazi iz rodilišta, dok je u šetnji ili pak u krevetiću.
Punjenje se sastoji od posebnog poliesterskog materijala koje omogućava prozračnost i zadržava toplinu u par slojeva, te je obloženo pamučnom tkaninom modernog i dvostranog dizajna.
• 100% pamuk najveće kvalitete,
• Antialergijsko, prozračno, elastično i mekano punjenje poliesterska vata;
• Punjenje je ušiveno u materijal tako da i kod višestrukog pranja zadržava isti oblik;
• Naše pamučne tkanine imaju OEKO-TEX 100 class I certifikat;
• Precizno šivanje i posvećivanje pažnje i najmanjim detaljima omogućuje dugu izdržljivost i kvalitetu naših proizvoda

Fabijanović, trgovački, proizvodni i uslužni obrt

Obrt Fabijanović je osnovan u Supetru na otoku Braču 1998. godine kao trgovina autodijelovima. Nakon par godina, uz pomoć tadašnjeg glavnog dobavljača Auto Kreše vlasnik je pokrenuo brzi servis vozila kao prvi takav servis na otocima i bio je nagrađen za kvalitetu usluge. Nakon odlaska vlasnika u mirovinu, supruga i kćerka preuzimaju obrt i 2015.godine osnivaju brend DADA&ROCCO , te pokreću proizvodnju posteljine za bebe što postaje i glavna djelatnost obrta. Time se povećava i broj zaposlenika od dvoje iz 2015.godine do 11 zaposlenika 2020.godine. Glavni proizvod koji je zaslužan za pokretanje proizvodnje su „Navlake za rešetke krevetića“ koje su...

Ostali proizvodi