Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 200g, 500g, 1kg

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 200g, 500g, 1kg

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!
Brzo&Fino linija je visokokvalitetnih mliječnih proizvoda namijenjenih kuhanju, koja i jednostavna jela pretvaraju u zalogaje slasnih, kremastih okusa i mirisa.
Brzo&Fino vrhnje za kuhanje velika je pomoć u kuhinji, posebno kod pripreme brzih i jednostavnih jela poput rižota, tjestenina na razne načine ili bilo kakvog kremastog umaka.
Inspirirani upravo Brzo&Fino linijom, vodeći domaći kuhari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza, osmislili su autorska jela čiji se recepti nalaze na pakiranjima Brzo&Fino proizvoda i koja svakodnevno pomažu potrošačima u inspiraciji stvaranja nadražih jela.

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi