Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 200g, 500g, 1kg

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje 200g, 500g, 1kg

Brzo & Fino vrhnje za kuhanje – za vrhunske kulinarske doživljaje!
Brzo&Fino linija je visokokvalitetnih mliječnih proizvoda namijenjenih kuhanju, koja i jednostavna jela pretvaraju u zalogaje slasnih, kremastih okusa i mirisa.
Brzo&Fino vrhnje za kuhanje velika je pomoć u kuhinji, posebno kod pripreme brzih i jednostavnih jela poput rižota, tjestenina na razne načine ili bilo kakvog kremastog umaka.
Inspirirani upravo Brzo&Fino linijom, vodeći domaći kuhari, članovi Hrvatskog kuharskog saveza, osmislili su autorska jela čiji se recepti nalaze na pakiranjima Brzo&Fino proizvoda i koja svakodnevno pomažu potrošačima u inspiraciji stvaranja nadražih jela.

Dukat d.d.

Dukat mliječna industrija, sa sjedištem u Zagrebu, vodeća je mliječna kompanija u Hrvatskoj, sa stoljetnom tradicijom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda, a Dukat vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Svoje poslovanje temelji na preradi svježeg sirovog mlijeka najviše kvalitete, proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama. Proizvodni asortiman čine mlijeko, fermentirani proizvodi, vrhnje, mliječni namazi, deserti, maslac i sirevi. Najveći je otkupljivač svježeg sirovog mlijeka u Hrvatskoj, a svoju proizvodnju temelji isključivo na domaćoj, najkvalitetnijoj mliječnoj sirovini. Svoje proizvode izvozi u 86 zemalja svijeta, a trajne mliječne deserte na 80-ak tržišta Afrike, Azije, Bliskog istoka, francuskih prekomorskih teritorija, Središnje Amerike...

Ostali proizvodi