Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Bezglutenski slatki program “Moje malo zlato”

Bezglutenski slatki program “Moje malo zlato”

MUFFIN – biskvit bez glutena
Moje malo zlato je napravio i prvu u nizu bezglutenskih slastica kako bi i slatkoljupci uživali u bezglutenskim zalogajima. Muffini su dostupni u dva okusa, sa i bez kakaa.

BROWNIE – kolač bez glutena s kakaom i orasima
Za one koji ne mogu zamisliti život bez slastica, pripremili su i brownie s orašastim plodovima. Ovaj sočan i slastan kolač, koji se prvi put spominje u američkim kuharicama krajem 19. stoljeća, sada dolazi i u bezglutenskoj varijanti.

ZLATNI – kolač bez glutena sa suhim voćem
Za ljubitelje slatkoga pripremljen je fini i mirisni mekani biskvit s aromom naranče i suhim voćem. Biskvit sa suhim voćem je optimalna doza energije i ukusan zalogaj uz kavu ili čaj.

KUGLOF – kolač bez glutena s kakaom i kandiranim voćem
Kuglof je mekani biskvit s kakaom i raznovrsnim kandiranim voćem (papaja, ananas, mango, naranča i grožđice) koji će zadovoljiti i najstroža nepca. Iako je tradicionalno kolač za blagdanska razdoblja, složit ćete se da ne moramo nužno čekati blagdan da bi se zasladili ovim ukusnim kolačem bez glutena.

Razvojne strategije d.o.o.

Tvrtka Razvojne strategije d.o.o. pod brendom MOJE MALO ZLATO proizvodi svježe i smrznute pekarske proizvode bez glutena dostupne u čitavoj Hrvatskoj. Prvi su proizvođači pekarskih proizvoda u Hrvatskoj nositelji standarda AOECS – Europske asocijacije društva za celijakiju što omogućuje da svoje proizvode obilježe s prepoznatljivim znakom prekriženog klasa pšenice. Certifikat AOECS je potvrda visoke razine kvalitete proizvoda MOJE MALO ZLATO koji zadovoljavaju najviše standarde proizvodnje bezglutenskih proizvoda. Trenutno u ponudi imaju 4 linije proizvoda namijenjene potrošačima koji žele obogatiti svoju prehranu i kušati nove kreacije s ne tako uobičajenim kombinacijama brašna. MOJE MALO ZLATO ima za cilj postati prepoznatljiv proizvođač...

Ostali proizvodi