Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Bean Bag – kreveti za pse

Bean Bag – kreveti za pse

Bean Bag kreveti za kućne ljubimce su ortopedski kreveti za pse. Ljubimac može prilagoditi oblik kreveta za pse prema sebi, što mu omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela. Ujedno su mekani i puno udobniji od ostalih kreveta za pse.

Bean Bag Krevet za pse pruža toplo i ugodno gnijezdo svakom ljubimcu. Ovaj izuzetno zdrav, udoban, lijep i praktičan krevet za psa vrlo je jednostavan za održavanje, jer možete promijeniti navlaku kada god želite. Možete birati između praktičnih navlaka, kao i onih stilskih. Ovdje ćete naći krevet za svaki pseći stil života.

Multivergo d.o.o.

Pitate se o čemu psi sanjaju? Svaki pas sanja o spavanju na Woff Woff® Bean Bag Krevetu za Pse :) Ovi savršeni kreveti stvoreni su za mirne pseće snove. Woff Woff® Bean Bag Krevet za Pse punjen je stiropornim kuglicama koje se anatomski prilagođavaju položaju tijela Vašeg ljubimca, pružajući maksimalnu potporu kralježnici, ugodu i toplinu. Odaberite najudobniji krevet za Vašeg malog ili velikog ljubimca. No, moram Vas upozoriti, ako imate psa i mačku, trebat će Vam dva Woff Woff Bean Bag Kreveta :)

Ostali proizvodi