Back to top

Brendirajmo hrvatsku kvalitetu
Postanite nositelj znaka kvalitete HGK za proizvod/uslugu

Aequor 19

Aequor 19

Brodica Aequor 19 nastaje kao slijedbenica modela G646, a predstavlja obiteljsku krstaricu poludeplasmanskog oblika trupa.
Karakterizira je prostrana krma namjenjena ribolovu ili uživanju s obitelji, kormilarnica je otvorenog ili zatvorenog tipa, a u unutrašnjosti se nalazi kabina sa dva ležaja.
Brodica je namjenjena ugradnji izvanbodskog motora.
Osnovne karakteristike plovila su:
Duljina preko svega: 6,40 m, širina 2,35 m te gaz 0,50m, kapacitet je 6 putnika.

Marservis d.o.o.

Tvrtka Marservis d.o.o. osnovana je 1994. godine nakon višegodišnjeg iskustva njezinog osnivača stečenog u nautici tijekom rada u inozemstvu u raznim marinama i charter tvrtkama. U svojim počecima, poduzeće se bazira na usluge u nautičkom turizmu te poslove vezane uz elektroniku i elektriku. Razvojem poduzeća obuhvaćaju se razni servisni poslovi vezani uz ugradnju opreme na plovilia te Marservis postaje i servisni partner renomiranih svjetskih proizvođača nautičke opreme. Nakon višekratnih upita, te znatiželjom za novim znanjima, u 2002. godini započinje sa proizvodnjom svojih prvih plovila renomirane „Adrie 501″. Ujedno, uz proizvodnju „Adrie 501″ rađa se ideja vlastitog projekta Fishermana te nakon...

Ostali proizvodi