Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Trenton d. o. o.

Trenton d. o. o.
Prisike II 15, Gizdavac
21247 Neorić
021/383-395
021/383-396
trenton@trenton.hr

Trenton d. o. o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. Relativno brzo proširila je ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inćuna – delikatesama lokalnog podneblja blisko povezanima s maslinovim uljem.
Od samog početka Trenton pridaje posebnu pozornost kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji s najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom s mjerodavnim laboratorijima u zemlji i inozemstvu.
Visoki standardi kvalitete u kombinaciji s pristupačnim cijenama privukli su brojne stalne kupce, gurmane i poklonike zdrave hrane. Slijedeći orijentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002. godini Trenton počinje proizvodnju dimljene ribe želeći tako oživjeti tradicionalni način čuvanja ribe, nekada vrlo raširen u ovom podneblju, a danas pomalo zaboravljen.
Danas je Trenton prepoznatljivo ime na tržištu, koje jamči kvalitetu, surađuje sa svim velikim trgovačkim i veleprodajnim lancima u zemlji te izvozi u zemlje EU, SAD-a, Kinu, BiH, Srbiju i Crnu Goru. U 2002. godini uveden je HACCP sustav kao temelj daljnjem kvalitetnom rastu tvrtke i jamstvo stalnom usmjeravanju na zdrave, kvalitetne proizvode koji će u potpunosti zadovoljiti standarde zahtjevnoga kupca.

Naši znakovi...