Back to top

78% potrošača je spremno izdvojiti više novaca za neki od proizvoda sa znakom hrvatske kvalitete

Sagena informatički inženjering d.o.o.

Sagena informatički inženjering d.o.o.
Jakova Gotovca 1
10000 Zagreb
01/455-9911
01/455-9912
sagena@sagena.hr

Sagena je suvremeno organizirana informatička tvrtka, osnovana 1992. u Zagrebu. Tvrtka je projektno usmjerena te nastupa kao cjelovit integrator rješenja prema načelu “ključ u ruke”. Područje rada pokriva različite razine – od izgradnje infrastrukture, ugradnje softvera i aplikacija pa sve do testiranja i održavanja rješenja obogaćenih nizom kvalitetnih usluga.
Misija tvrtke je omogućiti korištenje najnaprednijih tehnologija u poslovnom procesu domaćih i stranih tvrtka različitih profila, te na taj način omogućiti klijentima bolje i uspješnije poslovanje.
Vizija tvrtke je dodatno obogatiti tržište sigurnosnim ICT i vlastitim rješenjima uz stalno ulaganje u vlastiti i razvoj ljudskih potencijala putem stručne obuke i usavršavanja.
Kvalitetu potvrđuju i certificiranim sustavom upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001. Korisnici proizvoda i usluga Sagene su tvrtke različitih profila, od najmanjih do najvećih, bez obzira na to je li riječ o privatnom ili javnom sektoru, a dolaze iz raznih poslovnih djelatnosti.
Poslovanje same tvrtke je podijeljeno na zastupništvo, usluge i ponudu vlastitih rješenja. Sagena je zastupnik najveće svjetske tvrtke posvećene isključivo informatičkoj sigurnosti McAfee, austrijske tvrtke ISIS poznate po Papyrus Document Systemu – sveobuhvatnom sustavu za upravljanje dokumentima, tvrtke Spirent koja proizvodi testnu opremu, te mnogih drugih.
Tvrtka nudi set usluga Uvijek sigurni, čija se strategija sastoji od tehnoloških i servisnih rješenja koja smanjuju rizik u korisnika.
U ponudi vlastitih rješenja nude AsYouWish, koji omogućuje izravno informiranje i komuniciranje s krajnjim korisnicima usluga te dostavljanje audio-vizualnih sadržaja.

Naši znakovi...