Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Pounje d.d.

Pounje d.d.
Ratka Djetelića 70
44430 Hrvatska Kostajnica
044/851-558
044/851-557
prodaja@pounje.hr

Pounje d.d. utemeljeno je 1958. godine. Dugogodišnje iskustvo i tradicija u proizvodnji kvalitetnog i modernog rublja potvrdili su Pounje kao najznačajnijeg proizvođača noćnog rublja na tržištu Republike Hrvatske, ali i šire regije. Pounje d.d. proizvodi žensko i muško noćno rublje robne marke „Pounje“ i žensko dnevno i noćno rublje robne marke „Plavi cvijet“. Proizvodimo ženske i muške majice, a naši proizvodi namijenjeni su srednjem i višem srednjem sloju kupaca. Stalnim unapređivanjem proizvodnje u izradi visokokvalitetnih proizvoda Pounje je postalo prepoznatljivi brand na hrvatskom tržištu, kao i na tržištu cijele regije.
Naša je vizija postati regionalni lider u proizvodnji kvalitetnog noćnog i dnevnog rublja srednje i više srednje klase. Zadaća nam je proizvodnja i neprestano poboljšavanje kvalitete noćnog i dnevnog rublja robnih marki „Pounje“ i „Plavi cvijet“ kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca.
Pounje d. d. posluje poštujući etičke i zakonske norme, permanentno se strukovno educirajući i vodeći brigu o povećanju zadovoljstva svojih zaposlenika.

Naši znakovi...