Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Poljodar Tim d.o.o.

Poljodar Tim d.o.o.
B.J. Jelačića 77
43500 Daruvar
043/331-304
043/331-977
poljodartim@poljodar-tim.hr

Poljodar tim d.o.o. je poljoprivredno poduzeće sa sjedištem u Daruvaru. Osnovna djelatnost nam je proizvodnja i uzgoj žitarica, dorada sjemena, prerada kukuruza te pružanje usluga i trgovina. Zemljište od 1500 hektara u posjedu Poljodar tima, na kojem se temelje poslovi ovako širokog obima, nalazi se u Poilovlju na krajnjem zapadnom rubu Slavonije, dvadesetak kilometara od Daruvara. Strpljenjem i upornošću već tridesetak godina intenzivno se radi na uređenju zemljišnih površina, njihovom melioriranju, ujednačavanju i poravnavanju a rezultat tog rada je kompletno uređena infrastruktura. Uređene su ceste, kanali za odvod vode, izvedena kvalitetna drenaža itd. Ovaj dio Poilovlja nema problema sa sušom a obranjen je od poplava.
Ulaskom u novo stoljeće razvojno je učinjen još jedan veliki korak. Godine 2001. investirano je u protočnu sušaru, silose, mlin za preradu kukuruza, doradu sjemena te kontrolni laboratorij, a 2004. godine izgrađena je linija za sušenje sjemenskog kukuruza, novi skladišni prostor i opremljena dorada najmodernijom tehnologijom. Sav urod kompletno se obrađuje u navedenim objektima a kvaliteta učinjenog je izvrsna.
Danas je Poljodar tim moderna sjemenarska tvrtka, a po visoko razvijenoj tehnologiji proizvodnje i doradi sjemenske robe na najsuvremenijim postrojenjima jedinstvena u ovom dijelu Hrvatske. Vlastiti laboratorij za ispitivanje kvalitete žitarica i sjemena ratarskih kultura osigurava besprijekornu kontrolu na najvišoj razini. Cjelokupni proces zaokružen je proizvodnjom slatkovodne ribe i tovom junadi , a zrakoplovi kojima tvrtka raspolaže i obavlja usluge predstavljaju postignuća moderne poljoprivrede.
U cjelokupnom procesu proizvodnje Poljodar tim provodi najviše ekološke standarde i punu pažnju pridaje zaštiti okoliša te primjeni biotehničkih znanosti što potvrđuju brojni pokusi i istraživanja koja se odvijaju na našim površinama.

Naši znakovi...