Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Linguapax

Linguapax
Pavleka Miškine 10
32100 Vinkovci
032/334-540
032/363-350
rozalija@pouvinkovci.hr

Linguapax je naziv za školu za strane jezike koja je započela s radom 1996. godine. Škola djeluje na području Vukovarsko-srijemske županije, sa centrima u Vinkovcima i Vukovaru. Misija škole je razvijati i promicati kvalitetu obrazovanja, osobito na području stranih jezika. Naziv škole preuzet je od istoimenog UNESCO-ovog projekta čija je osnovna ideja kroz nastavu stranih jezika promicati etničku, vjersku, rasnu i kulturnu toleranciju u svojoj zajednici. Škola je razvila cjelovit nastavni program za učenje engleskog, njemačkog, francuskog i talijanskog jezika koji polaznike kontinuirano vodi od predškolske dobi do naprednih stupnjeva i pripremnih tečajeva za stjecanje međunarodno priznatih diploma i studij stranog jezika. Linguapax je vlastitim inovacijama u nastavi i pionirskom primjenom tehnologija razvio metodu ranog učenja stranih jezika kojom jamči rezultate svojim korisnicima. Preko 90 % malih polaznika postiže jezičnu samostalnost u govoru, slušanju, čitanju i pisanju iznad A2 razine nakon četiri godine učenja. Kao partner Britanskog Savjeta škola provodi program stjecanja najviših kompetencijskih razina engleskog jezika namijenjen polaganju uglednih ispita Sveučilišta u Cambridgeu za B2, C1 i C2 stupanj. 15 godina tradicije i 600 nositelja uglednih Cambridge diploma svrstavaju Linguapax među najuspješnije hrvatske škole stranih jezika po broju polaznika koji su postigli ishode učenja na B2 i višim razinama. Škola je među prvima uvela europske standarde stupnjevanja i opisa jezičnih kompetencija Vijeća Europe zahvaljujući članstvu u udruzi škola stranih jezika “Prima” i Zajednici za strane jezike HGK. Kvalitetu i posjećenost svojih jezičnih tečajeva Linguapax zahvaljuje vrhunskom timu predivnih profesionalaca, vlastitim programima i posvećenosti kvaliteti.
Škola je od 2014. godine nositelj akreditacije za kvalitetu najvažnije europske asocijacije za kvalitetu jezičnih usluga EAQUALS.
Želimo biti prepoznati kao centar izvrsnosti za cjeloživotno učenje stranih jezika i drugih temeljnih kompetencija kojima se našoj zajednici nudi mogućnost učenja na razini karakterističnoj za daleko veće i razvijenije sredine, i kojima se snažno potiče razvoj osobne i profesionalne karijere naših polaznika.

Naši znakovi...