Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Zubne paste Plidenta: Herbal, Healtcare 15Sekundi, Healtcare Parodont, Healtcare Sensitiv, Healtcare Freshmed, TotalMed

Zubne paste Plidenta: Herbal, Healtcare 15Sekundi, Healtcare Parodont, Healtcare Sensitiv, Healtcare Freshmed, TotalMed

Plidenta Herbal

Plidenta Herbal je jedinstvena zubna pasta na hrvatskom tržištu, koja sadrži ekstrakte šest biljaka, od kojih pet iz hrvatskog podneblja. Ružmarin daje napetost koži, dezodorira, pročišćuje, reaktivira, djeluje kao antiseptik, stimulant, antioksidans te ubrzava zacjeljivanje rana, omogućuje bolju prokrvljenost i smanjuje bolove. Matičnjak djeluje antibakterijski, antivirusno, pospješuje zacjeljivanje rana i ima umirujuće djelovanje. Petoprsta služi za sprječavanje upala usne šupljine, za ispiranje rana, sredstvo za jačanje i djeluje adstringentno. Kamilica djeluje bakteriostatski, ubrzava zacjelivanje rana, služi za ispiranje usta i djeluje protiv gljivica. Kadulja ima protuupalno, dezinficirajuće i adstringentno djelovanje, jača zubno meso, a djeluje i kao blagi afrodizijak. Dodatno sadrži hamamelis koji ima hemostatsko djelovanje (zaustavlja krvarenje), sedativno djelovanje (umirujuće), adstringentno djelovanje (steže tkivo), daje napetost koži i pomaže kod ozljeda, opeklina i upala. Plidenta Herbal je dugi niz godina jedna od tri najprodavanije zubne paste u Hrvatskoj.

 

Plidenta Healtcare 15Sekundi

Plidenta 15Sekundi je specijalna multifunkcionalna zubna pasta s dvostrukim mehanizmom djelovanja protiv karijesa, koja zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji s probiotičkom bazom i ekstraktom hmelja znanstveno dokazano djeluje već nakon samo 15 sekundi, što ne postiže ni jedna obična antikarijes zubna pasta. Probiotičke bakterije klinički dokazano uklanjaju najčešće uzročnike karijesa, bakterije Streptococcus mutans, a hmelj dodatno sprječava njihovo prianjanje na površinu zuba te djeluje protuupalno i antiplak. Sustav za izbjeljivanje u Plidenti 15Sekundi, koji se temelji na sprječavanju transformacije početnog amorfnog kamenca u kristalnu naslagu vratit će brzo blještavi osmijeh na vaše lice. Plidenta 15Sekundi ne sadži fluoride, konzervanse i natrijev lauril sulfat (SLS).

 

Plidenta Healtcare Parodont

Zahvaljujući aktivnoj formulaciji i cjelovitom mehanizmu djelovanja klinički je dokazano da nova Plidenta Parodont djeluje gotovo 5 puta brže od najpoznatije zubne paste protiv krvarenja desni već nakon 7 dana uporabe. Pomaže kod zaustavljanja krvarenja desni, nadraženog i osjetljivog zubnog mesa te sprječava gingivitis i parodontitis. Kadulja pomaže smanjiti krvarenje i djeluje protiv gingivitisa, umiruje i steže desni, mira zacjeljuje rane, salvadora persica djeluje protiv gingivitisa i daje poseban osjećaj čistoće u ustima te obnavlja prirodnu boju zubi. Đumbir je poznati antioksidans koji djeluje stimulirajuće i antiiritantno, pojačan s čuvenim antioksidansom koenzimom Q10 koji štiti i jača desni od periodontalnih bolesti, smanjuje upale i obnavlja stanice, dok crvena rudbekija utječe na produljenje života stanicama a fluorid pojačano štiti od karijesa.

 

Plidenta Healtcare Sensitiv

Nova specijalna Plidentina zubna pasta protiv preosjetljivih zubi u usporedbi sa sličnim pastama na tržištu dvostruko djeluje na zube osjetljive na vanjske podražaje i tako sigurno uklanja ovo često neugodno stanje koje muči veliki broj ljudi. Sadrži kalijev nitrat i arginin, oba dva aktivna sastojka koji deaktiviraju vršak živca uslijed čega se nadražaji ne prenose dalje do živca. Klinčić djeluje umirujuće i antiseptično te protiv zadaha a fluorid pojačano štiti od karijesa i plaka.

 

Plidenta Healtcare Freshmed

Plidenta Freshmed uklanja neugodne mirise i neutralizira zadah u usnoj šupljini učinkovitije od običnih zubnih pasti zbog svojeg jedinstvenog sastava i X-COOL tehnologije djelovanja. Peršin je poznati anti mutagen koji uklanja neugodne mirise u usnoj šupljini. Cimet djeluje adstringentno i pročišćava usnu šupljinu. Metvica osvježava dugo nakon pranja zahvaljujući jedinstvenom X-cool mehanizmu koji aktivira specifične termo-receptore u usnoj šupljini, koji pojačavaju izrazito snažni osjećaj svježine u ustima u usporedbi s običnim zubnim pastama. Plidenta Freshmed ne sadrži konzervanse, natrijev lauril sulfat (SLS), a preporučuje se i osobama s problemima halitoze.

 

Plidenta TotalMed

Plidenta TotalMed pruža kompletnu cjelodnevnu pojačanu zaštitu zubi i desni protvi karijesa i plaka, kamenca i mrlja na zubima, izbjeljuje zube i njeguje desni. Sadrži bogatu formulaciju s fluoridom za maksimalnu zaštitu od karijesa i plaka, cinkov citrat i ksilitol smanjuje bakterije koje uzrokuju plak, kamenac i neugodan dah, alantoin smiruje, njeguje i jača desni a pentasodium trifosfat izbjeljuje zube, dok pepermint dugotrajno osvježava. U Plidentu TotalMed je ugrađena jedinstvena tehnologija s PV/MA CO-polymerima koji produljuju djelovanje aktivnih sastojaka iznenađujuće dugo nakon pranja zubi.

Neva d.o.o.

Neva d.o.o. je najstariji i vodeći hrvatski proizvođač kozmetičkih i higijenskih proizvoda, članica Atlantic Grupe, jedne od najvećih i najpropulzivnijih tvrtka u Hrvatskoj i široj regiji. Neva u svojem portfoliju od 1947. godine proizvodi vrhunske vodeće robne marke na hrvatskom tržištu, kao što su zubne paste Plidenta, balzami za usnice Rosal Lip Balm, kozmetika Rosal i Melem. Svi su Nevini proizvodi razvijeni isključivo u vlastitim laboratorijima u Zagrebu i rezultat su znanja, iskustva i inovativnosti hrvatskih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti, tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja, kao i vrhunske kontrole kvalitete i tehnologije proizvodnje kozmetičkih proizvoda. Neva...

Ostali proizvodi