Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Studenački pršut

Studenački pršut

Pršutana Gradina u pripremi Studenačkog pršuta s kosti oslanja se na stoljetnu tradiciju svog kraja temeljenu na prirodan način pripreme Studenačkog pršuta. A to se odnosi na posebno obrađen svinjski but s kosti, soljen,hladno dimljen i sušen na čistom zdraku u idealnim uvjetima mikroklime.

Naša priprema se bazira na prirodan ekološki način uz pomoć mikoklimatskih uvijeta sa dodatkom autohtonog Studenačkog graba iz našeg kraja. To Studenačkom pršutu s kosti daje specifičan miris i okus koji ga čine autohtonim. Zbog svog jedinstvenog izgleda i okusa, prestavlja vrhunac svih delicija pripravljenih na tradicionalan način. Pruža gurmanski užitak i pronalazi mjestu na svakom stolu.

Tradicionalni način pripreme, idealni mikroklimatski uvijeti uz suvremena tehnička pomagala, osiguravaju iznimnu kvalitetu i svrstava Studenački pršut u “Izvorno hrvatski proizvod”.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/znakovihgkhr/public_html/wp-content/themes/znakovi/single-proizvod.php on line 65

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/znakovihgkhr/public_html/wp-content/themes/znakovi/single-proizvod.php on line 65

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/znakovihgkhr/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3162