Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

SenSia

SenSia

Dobra probava osnova je zdravog života, stoga se pobrinite za svoju probavu i pritom uživajte u bogatim i osvježavajućim okusima Dukat SenSije. Proizvedena od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka s dodatkom kulture Bifidus Naturalis, Dukat SenSia obogaćena je kalcijem koji doprinosi normalnoj funkciji probave i izvor je vlakana inulina. Svakodnevna konzumacija SenSije, uz umjerenu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života, utječe na smanjenje probavnih tegoba i doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.
Funkcionalni fermentirani mliječni napitak SenSia natur dostupan je u pakiranjima od 150 g, 330 g i 1 kg. Potražite i SenSiju kruška i grožđe te SenSiju borovnica u praktičnim 330-gramskim bočicama, idealnim za konzumaciju u hodu. Posvećujete li pažnju pravilnom unosu biranih namirnica, uživajte u SenSiji crveno voće sa žitaricama koja vam omogućuju lagani obrok odličnog okusa u samo 120 kcal u pakiranju od 300-grama!
Ako ste u pokretu ili u žurbi, tu je SenSia Snack, linija hranjivih obroka u čašicama i bočicama za ljude u pokretu. SenSia Snack je lagan i zdrav mliječni obrok, obogaćen eko mueslima, a možete je pronaći u praktičnom “on the go” pakiranju od 190 g sa žličicom za konzumaciju. Potražite i SenSiju Snack Drink, hranjivi obrok u bočici s posebno velikim udjelom zdravih žitarica u dvije ukusne kombinacije: SenSia Snack Drink med i žitarice te SenSia ananas i žitarice! SenSia ponosno nosi znak „Hrvatska kvaliteta“.

www.dukat.hr/hr/proizvodi/dukat/sensia

dukat-info@dukat.hr
0800 277 277

Dukat d.d.

Sa 14 proizvodnih pogona u Hrvatskoj (Mljekare Dukat, Sirela i KIM mljekara Karlovac), Bosni i Hercegovini (Mljekara Inmer), Srbiji (Mljekara Somboled), Makedoniji (Mljekara Ideal Šipka) i Rumunjskoj (Mljekara LaDorna, s osam proizvodnih pogona), Dukat mliječna industrija suvereno se pozicionirala kao vodeća hrvatska i regionalna mliječna kompanija, a Dukat kao vodeća domaća i regionalna robna marka mliječnih proizvoda. Okosnicu poslovne filozofije Dukata čine svježi, prirodni, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi bez konzervansa, proizvedeni od najkvalitetnijeg domaćeg mlijeka. Na svim tržištima na kojima je prisutna s vlastitom proizvodnjom, Dukat mliječna industrija potiče razvoj primarne proizvodnje mlijeka radi povećanja količine i kvalitete...

Ostali proizvodi