Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Riblja pašteta s jadranskim kozicama

Riblja pašteta s jadranskim kozicama

Znalci i ljubitelji gastronomije se slažu da su kozice iz Jadranskog mora posebnog okusa. Ova pašteta izrađena je od čistog mesa bijele ribe u koje su ubačeni repovi svježih jadranskih kozica i isključivo prirodni začini. Njegova ljepota je u okusu i mirisu koji proizlazi iz pomno odabrane recepture, a njegova tajna je u dugotrajnosti koja je postignuta bez konzervansa, postupkom pasterizacije, čime je sačuvana hranjiva vrijednost sastojaka proizvoda .
Trentona „Riblja pašteta s jadranskim kozicama“ uklapa se i u koncept trenda brze hrane, jer spada u gotova jela koja ne zahtijevaju nikakvu daljnju obradu ni pripremu.
Rezultat ovog spoja vrhunske recepture i najmodernije tehnologije je brz, prirodan, zdrav i nadasve ukusan obrok pogodan za užinu, predjelo ili za kanape sendviče.

Trenton „Riblja pašteta“ na tržištu se može pronaći zapakiran u staklenke neto mase od 80 g, 165 g, 270 g.

Trenton d. o. o.

Trenton d. o. o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. Relativno brzo proširila je ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inćuna – delikatesama lokalnog podneblja blisko povezanima s maslinovim uljem. Od samog početka Trenton pridaje posebnu pozornost kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji s najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom s mjerodavnim laboratorijima u zemlji i inozemstvu. Visoki standardi kvalitete u kombinaciji s pristupačnim cijenama privukli su brojne stalne kupce, gurmane i poklonike zdrave hrane. Slijedeći orijentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002. godini Trenton počinje proizvodnju dimljene...

Ostali proizvodi