Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Pašteta od dimljenog lososa

Pašteta od dimljenog lososa

Trenton „Pašteta od dimljenog lososa“ proizvodi se od fileta dimljenog lososa kojima su pridodani dalmatinski začini. Vrhunska delicija od najkvalitetnijeg lososa bogatog omega 3-masnim kiselinama.
Proizvod je delicija modernog društva. Izvrsno predjelo posluženo samo sa svježim kruhom, na komadiću krekera ili kao sastojak kanape sendviča..
Dugotrajnosti je postignuta postupkom pasterizacije, čime je sačuvana hranjiva vrijednost sastojaka proizvoda .
Proizvod se uklapa i u koncept trenda brze hrane, jer spada u gotova jela koja ne zahtijevaju nikakvu daljnju obradu ni pripremu.

Trenton „Pašteta od dimljenog lososa“ na tržištu se može pronaći zapakiran u staklenke od 90 g, 165 g i 270g.

Trenton d. o. o.

Trenton d. o. o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. Relativno brzo proširila je ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inćuna – delikatesama lokalnog podneblja blisko povezanima s maslinovim uljem. Od samog početka Trenton pridaje posebnu pozornost kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji s najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom s mjerodavnim laboratorijima u zemlji i inozemstvu. Visoki standardi kvalitete u kombinaciji s pristupačnim cijenama privukli su brojne stalne kupce, gurmane i poklonike zdrave hrane. Slijedeći orijentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002. godini Trenton počinje proizvodnju dimljene...

Ostali proizvodi