Back to top

81% potrošača obraća pozornost na podrijetlo proizvoda prilikom kupnje

Trikotažni odjevni predmeti linije proizvoda muškog i ženskog programa “Pounje” i linije ženskog programa “Plavi cvijet”

Trikotažni odjevni predmeti linije proizvoda muškog i ženskog programa “Pounje” i linije ženskog programa “Plavi cvijet”

Robna marka „Pounje“ sastoji se od dva programa, Pounje Woman i Pounje Man.

Pounje Woman razvija se u četiri komercijalne linije proizvoda: Premium, Classic, Modern i Life style.

Premium, Classic i Modern linije su noćnog i dnevnog rublja, a sastoje se od kompleta, pidžama, spavaćica, ogrtača, baby dolla i dr. Svi modeli izrađeni su od ugodnih materijala vrhunske kvalitete. Modernog su i funkcionalnog dizajna, a namijenjeni su damama svih dobnih skupina.

Pounje Woman – Life style linija je ženskih majica čija je glavna karakteristika isprepletenost elegancije i funkcionalnosti. Majice su nosive u svakoj prigodi, izrađene od visokokvalitetnih materijala toplih boja i dezena te upotpunjene nizom detalja.

Pounje Man nudi pidžame, ogrtače i komplete namijenjene muškarcima. Kvalitetan materijal, upotpunjen modernim bojama garantira udobnost koju će poželjeti svaki suvremeni muškarac.

Pounje Man – Life style linija je muških majica modernog i funkcionalnog dizajna koja svakome muškarcu nudi slobodu kretanja. Nezaobilazan je odjevni detalj koji pruža velike mogućnosti kombiniranja, osobito s traperom.

Robna marka Plavi cvijet linija je noćnog i dnevnog ženskog rublja, izrađenog od svile i viskoze. Romantičan izgled naglašavaju nježne boje, a ekskluzivnosti tih modela pridonosi posebno odabrana najfinija čipka. Ovi proizvodi namijenjeni su ženama istančanog ukusa.

Pounje d.d.

Pounje d.d. utemeljeno je 1958. godine. Dugogodišnje iskustvo i tradicija u proizvodnji kvalitetnog i modernog rublja potvrdili su Pounje kao najznačajnijeg proizvođača noćnog rublja na tržištu Republike Hrvatske, ali i šire regije. Pounje d.d. proizvodi žensko i muško noćno rublje robne marke „Pounje“ i žensko dnevno i noćno rublje robne marke „Plavi cvijet“. Proizvodimo ženske i muške majice, a naši proizvodi namijenjeni su srednjem i višem srednjem sloju kupaca. Stalnim unapređivanjem proizvodnje u izradi visokokvalitetnih proizvoda Pounje je postalo prepoznatljivi brand na hrvatskom tržištu, kao i na tržištu cijele regije. Naša je vizija postati regionalni lider u proizvodnji kvalitetnog noćnog...