Back to top

78% potrošača je spremno izdvojiti više novaca za neki od proizvoda sa znakom hrvatske kvalitete

Marinirani fileti

Marinirani fileti

Marinirani fileti jadranskog brancina pripremljeni su postupkom blagog mariniranja svježe ribe uz dodatak začinskog bilja – vlasca i rikole, te arome provansalskih trava i limuna. Postupak proizvodnje sastoji se od filetiranja ribe, otkožavanja i otkoštavanja fileta te mariniranja. Marinirani brancin sadrži niski udio masnoća i visoki udio lako probavljivih proteina, omega-3 masne kiseline i antioksidans vitamin E.

Marinirani fileti izrezani na komadiće su idealan dodatak laganim ljetnim salatama. Naš je marinirani brancin pogodan za dodavanje začina prema želji. Preporučamo ektra djevičansko maslinovo ulje i malo papra. Najbolje ga je servirati uz prepečenac ili kreker sa maslacem, te uz suho bijelo vino ili mlado crno vino voćnog okusa. Unesite blagodati mediteranske prehrane u svoj život uz Cromaris delicije.

Marinirani fileti jadranske orade pripremljeni su postupkom blagog mariniranja svježe ribe uz dodatak začinskog bilja – vlasca i rikole, te arome provansalskih trava i limuna. Postupak proizvodnje sastoji se od filetiranja ribe, otkožavanja i otkoštavanja fileta te mariniranja. Marinirana orada sadrži niski udio masnoća i visoki udio lako probavljivih proteina, omega-3 masne kiseline i antioksidans vitamin E.

Marinirani fileti izrezani na komadiće su idealan dodatak laganim ljetnim salatama. Naša je marinirana orada pogodna za dodavanje začina prema želji. Preporučamo ektra djevičansko maslinovo ulje i malo papra, a može se dodati i začinsko bilje prema ukusu. Najbolje je servirati uz prepečenac ili kreker sa maslacem, te uz suho bijelo vino ili mlado crno vino voćnog okusa. Unesite blagodati mediteranske prehrane u svoj život uz Cromaris delicije.

Cromaris d.d.

Cromaris je tvrtka koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom autohtone jadranske ribe i školjki. Osnovana je 2009. godine spajanjem pionira hrvatske i europske marikulture Cenmara, Marimirne I Marikulture Istra. Danas je Cromaris jedna od top 10 kompanija u uzgoju brancina i orade na svijetu, a na tržištu je prepoznat kao lider u kvaliteti. To potvrđuju brojni certifikati (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC, IFS, GlobalG.A.P., Friend of the Sea), ali i svakodnevne provjere kroz sustav strogih kontrola procesa i proizvoda. Osim uzgoja konvencionalne ribe, Cromaris uzgaja i organsku ribu koja se dostavlja na tržišta diljem Europe pod...

Ostali proizvodi