Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Mardešić frigana srdela u maslinovom ulju

Mardešić frigana srdela u maslinovom ulju

Novi proizvod tvornice Mardešić, iz Salija na Dugom otoku, frigana je srdela u maslinovom ulju. Iza crno-zlatnog omota krije se miris svježine, okus morskih dubina i srebrnasti sjaj pomno odabrane srdele. Receptura preuzeta iz tradicionalne proizvodnje konzervi s početka prošlog stoljeća vraća nas u vrijeme izvorne prerade ribe, zdravih namirnica mediteranske prehrane i uživanja u jednostavnim okusima prirode.

 

Za proizvodnju frigane srdele u maslinovom ulju koristi se samo svježe ulovljena riba najbolje kakvoće, obrada ribe je potpuno ručna, a maslinovo ulje koje se koristi pri punjenju je ekstra djevičansko. Rezultat je gurmanski proizvod vrhunskih svojstava u kojem se uživa svim osjetilima.

Mardešić d.o.o.

Tvornica Mardešić nalazi se na Dugom otoku u općini Sali. Bavi se proizvodnjom ribljih konzervi, pretežito sardina i skuša, te soljenjem inćuna. Osnovana je 1905. godine i u svojoj se bogatoj povijesti stalno proširivala i modernizirala uz poštovanje tradicije i njegovanje kvalitete proizvoda. Smještaj tvornice u blizini najizdašnijih ribolovnih područja na Jadranu te tradicija ulova i prerade ribe na Dugom otoku jamče najvišu kvalitetu ribljih proizvoda. Jadranska plava riba osnovna je sirovina u proizvodnji naših proizvoda. Ukusna je, bogata bjelančevinama, uz visoki sadržaj omega-3 masnih kiselina pa se preporuča u svakodnevnoj prehrani kao prevencija kardiovaskularnih bolesti. Riblje konzerve Mardešić ne...

Ostali proizvodi