Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Fileti slanog inćuna u djevičanskom maslinovom ulju/suncokretovom ulju

Fileti slanog inćuna u djevičanskom maslinovom ulju/suncokretovom ulju

Fileti slanih inćuna I. kl. u djevičanskom maslinovom ulju 110 g, 220 g

Usoljeni inćun čisti se od soli, ispire u hladnoj i toploj vodi, otopini octa i salamuri. Riba se potom od viška vode ocjeđuje centrifugiranjem te se ručno filetira, važe i slaže u teglice. U teglice (110 g, 220 g) se potom dozira ulje. Proizvod se ručno zatvara poklopcem i zatim etiketira. Tako dobiveni proizvod ulaže se u transportnu ambalažu i skladišti do distribucije u komori odgovarajućeg temperaturnog režima.

Fileti slanih inćuna I. kl. u suncokretovom ulju 720 g, 2500 g

Usoljeni inćuni čiste se od soli, ispiru u hladnoj i toploj vodi, otopini octa i salamuri. Riba se potom od viška vode ocjeđuje centrifugiranjem te se ručno filetira, važe i slaže u teglice ili kantice. U teglice/kantice (720 g, 2500 g) se potom dozira ulje. Proizvod se ručno zatvara poklopcem i zatim etiketira. Tako dobiveni proizvod ulaže se u transportnu ambalažu i skladišti do distribucije u komori odgovarajućeg temperaturnog režima.

Trenton d. o. o.

Trenton d. o. o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. Relativno brzo proširila je ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inćuna – delikatesama lokalnog podneblja blisko povezanima s maslinovim uljem. Od samog početka Trenton pridaje posebnu pozornost kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji s najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom s mjerodavnim laboratorijima u zemlji i inozemstvu. Visoki standardi kvalitete u kombinaciji s pristupačnim cijenama privukli su brojne stalne kupce, gurmane i poklonike zdrave hrane. Slijedeći orijentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002. godini Trenton počinje proizvodnju dimljene...

Ostali proizvodi