Back to top

Znate li da proizvod koji nosi jedan od znakova kvalitete 63% ima veće šanse da završi u potrošačkoj košarici?

Fasadex

Fasadex

Fasadex proizvodi su namijenjeni zaštiti i dekoraciji vanjskih zidova. Sustav Fasadex obuhvaća boje za pročelja, boje za beton, žbuke te popratni asortiman za pripremu podloga.

Fasadex sintetic je boja na osnovi otopine akrilne smole u organskom otapalu za zaštitu i dekoraciju pročelja u svim klimatskim zonama i za zaštitu objekata niskogradnje (mostovi i sl.). Izrazito je vodoodbojna, visoke paropropusnosti, osigurava dugotrajnu kvalitetnu zaštitu svih vrsta građevinskih podloga u ekstremnim klimatskim uvjetima. Produljuje građevinsku sezonu zbog mogućnosti nanošenja na nesmrznute podloge do -30ºC. Proizvodi se u bijeloj boji, ali je također dostupna u širokoj paleti pastelnih i dubokih tonova koje nudi mix sustav automatskog nijansiranja. Među priznanjima za kvalitetu, ističe se zlatna medalja koju je 1971. godine Fasadex dobio u Bruxelles-u, na izložbi Monde Selection.

Fasadex je boja na osnovi vodene disperzije akrilatnog kopolimera za zaštitu i dekoraciju pročelja. Vodoodbojna je, paropropusna i postojana prema utjecaju alkalija. Otporna je na sve vremenske uvjete te osigurava dugotrajnu kvalitetnu zaštitu svih vrsta fasadnih površina. Proizvodi se u bijeloj boji, ali je također dostupna u širokoj paleti pastelnih i dubokih tonova koje nudi mix sustav automatskog nijansiranja. Proizvod je ispitan u Institutu građevinarstva Hrvatske.

Fasadex boja za beton je vodorazrjediva akrilatna boja za zaštitu i dekoraciju betonskih podloga i drugih podloga vezanih cementom. Proizvodi se u deset standardnih nijansi.

Fasadex akrilatna žbuka je zaštitno dekorativna žbuka zrnaste (rajbane) -Z ili žljebaste (izvlačene) – R strukture za obradu vanjskih i unutarnjih zidnih površina. Koristi se kao gotova strukturna završna žbuka, za fasade na temeljnim žbukama, masama za izravnavanje i betonskim površinama te kao završni sloj u toplinsko-izolacijskom sustavu. Proizvodi se u bijeloj boji, ali je također dostupna u širokoj paleti pastelnih i dubokih tonova koje nudi mix sustav automatskog nijansiranja. Proizvod je ispitan u Institutu građevinarstva Hrvatske.

 

Chromos boje i lakovi d.d.

Chromos boje i lakovi d.d. svojim širokim asortimanom, od lakova i ljepila za parkete, unutarnjih zidnih boja, fasadnih boja i žbuka, lazura za drvo do praškastih proizvoda za graditeljstvo pokriva najširi program potreba tržišta. Širina asortimana i duga tradicija daju mu sinergiju u razvoju i sigurnost u ponudi. "Robu ćemo proizvoditi samo u najboljim kvalitetama" zapisao je utemeljitelj današnjeg Chromosa boje i lakovi d.d. daleke 1920. godine. Tvrtka je od tada prolazila kroz različite promjene, uvjetovane vremenom i društvenim okruženjem, ali i vlastitim vrlinama i slabostima. Međutim, kôd kvalitete ostao je generacijama ugrađen u mentalitet Chromosovih zaposlenika. Chromos boje i...

Ostali proizvodi