Back to top

78% potrošača je spremno izdvojiti više novaca za neki od proizvoda sa znakom hrvatske kvalitete

Dimljeni fileti

Dimljeni fileti

Dimljeni fileti brancina pripravljeni su na tradicionalan način, metodom toplog dimljenja dimom bukve uz prethodni tretman mediteranskim začinskim biljem – ružmarinom, bosiljkom, lovorom i kaduljom, bez ikakvih umjetnih konzervansa i bojila. Fileti zadržavaju karakterističnu plemenitu bijelu boju, dok koža poprima smeđe zlatnu boju.

Tako pripremljena riba lako je probavljiva, s niskim sadržajem masnoća i visokim sadržajem bjelančevina. Ovakvim tretmanom sačuvana su vrhunska organoleptička svojstva, a proizvod je spreman za konzumaciju.

Dimljeni brancin bogat je fosforom i bjelančevinama te je izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina E. Mogućnosti pripreme naše dimljene ribe su različite i ovise o ukusu potrošača. Mi ih preporučujemo kao predjelo u kombinaciji s povrćem i tjesteninom, ali i s drugim prilozima kao glavno jelo.

Dimljeni fileti Cromaris orade pripravljeni su na tradicionalan način, metodom toplog dimljenja dimom bukve uz prethodni tretman mediteranskim začinskim biljem – ružmarinom, bosiljkom, lovorom i kaduljom, bez ikakvih umjetnih konzervansa i bojila. Fileti zadržavaju karakterističnu plemenitu bijelu boju, dok koža poprima smeđe zlatnu boju.

Tako pripremljena riba lako je probavljiva, s niskim sadržajem masnoća i visokim sadržajem bjelančevina. Ovakvim tretmanom sačuvana su vrhunska organoleptička svojstva, a proizvod je spreman za konzumaciju.

Dimljena orada bogata je fosforom i bjelančevinama te je izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina E. Mogućnosti pripreme naše dimljene ribe su različite i ovise o ukusu potrošača. Izvrsni su kao predjelo u kombinaciji s povrćem i tjesteninom, ali i s drugim prilozima kao glavno jelo.

Cromaris d.d.

Cromaris je tvrtka koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom autohtone jadranske ribe i školjki. Osnovana je 2009. godine spajanjem pionira hrvatske i europske marikulture Cenmara, Marimirne I Marikulture Istra. Danas je Cromaris jedna od top 10 kompanija u uzgoju brancina i orade na svijetu, a na tržištu je prepoznat kao lider u kvaliteti. To potvrđuju brojni certifikati (HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC, IFS, GlobalG.A.P., Friend of the Sea), ali i svakodnevne provjere kroz sustav strogih kontrola procesa i proizvoda. Osim uzgoja konvencionalne ribe, Cromaris uzgaja i organsku ribu koja se dostavlja na tržišta diljem Europe pod...

Ostali proizvodi