Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Chromolux TOP

Chromolux TOP

Debeloslojna lak lazura za dugotrajnu zaštitu, dekoraciju i oplemenjivanje unutarnje i vanjske građevne
stolarije i drugih proizvoda od drva. Koristi se za zaštitu vanjskih površina (prozora, vrata, …) u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima i zaštitu unutarnjih drvenih površina.
Naglašava prirodnu teksturu drva uz izvrsnu UV zaštitu, vodoodbojna je i ne sadrži biocide. Zaštićena površina je svilenkastog sjaja i postojana je prema utjecaju atmosferilija.
Miješati u svim omjerima, što omogućuje dobivanje čitavog niza međutonova.

Chromos boje i lakovi d.d.

Chromos boje i lakovi d.d. svojim širokim asortimanom, od lakova i ljepila za parkete, unutarnjih zidnih boja, fasadnih boja i žbuka, lazura za drvo do praškastih proizvoda za graditeljstvo pokriva najširi program potreba tržišta. Širina asortimana i duga tradicija daju mu sinergiju u razvoju i sigurnost u ponudi. "Robu ćemo proizvoditi samo u najboljim kvalitetama" zapisao je utemeljitelj današnjeg Chromosa boje i lakovi d.d. daleke 1920. godine. Tvrtka je od tada prolazila kroz različite promjene, uvjetovane vremenom i društvenim okruženjem, ali i vlastitim vrlinama i slabostima. Međutim, kôd kvalitete ostao je generacijama ugrađen u mentalitet Chromosovih zaposlenika. Chromos boje i...

Ostali proizvodi