Back to top

Na hrvatskom tržištu 84% stanovništva se odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete

Bakalar bianco

Bakalar bianco

Recept za jelo „Bakalar bianco“ ili „Bakalar na bijelo“, koje se u Dalmaciji tradicionalno priprema, dio je Hrvatske gastronomske baštine.

Bakalar je posebno hranjiva, visokoproteinska namirnica. Trentonov „Bakalar bianco“je specijalitet pripravljen po tradicionalnom receptu naših baka. Svojstveni okus bakalara oplemenjen je osnovnim začinima: lukom češnjakom i peršinom. 

Trentonov „Bakalar bianco“ je proizvod koji je spoj tradicionalne kuhinje i trenda „brze hrane“ modernog društva. Njegova ljepota je u okusu i mirisu koji proizlazi iz tradicionalne recepture, a njegova tajna je u dugotrajnosti koja je postignuta bez uporabe bilo kakvih konzervansa i drugih aditiva, kao i bez primjene previsokih temperatura (iznad 100 o C) obrade gotovog proizvoda, čime je sačuvana hranjiva vrijednost sastojaka proizvoda.

Trentonov „Bakalar bianco“ uklapa se i u koncept trenda brze hrane, jer spada u gotova jela koja ne zahtijevaju nikakvu daljnju obradu ni pripremu.
Ovo gotovo jelo može se konzumirati kao namaz za sendviče ili kao ukusan obrok poslužen uz kuhani krompir.

Trentonov „Bakalar bianco“ na tržištu se može pronaći zapakiran u staklenke od 270g i 600g.

Trenton d. o. o.

Trenton d. o. o. obiteljska je tvrtka osnovana 1994. godine u vlasništvu obitelji Karninčić. Tvrtka počinje otkupom, punjenjem i distribucijom maslinova ulja. Relativno brzo proširila je ponudu proizvodnjom stolnih maslina, kapara i slanih inćuna – delikatesama lokalnog podneblja blisko povezanima s maslinovim uljem. Od samog početka Trenton pridaje posebnu pozornost kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvoda, u suradnji s najboljim stručnjacima te stalnom suradnjom s mjerodavnim laboratorijima u zemlji i inozemstvu. Visoki standardi kvalitete u kombinaciji s pristupačnim cijenama privukli su brojne stalne kupce, gurmane i poklonike zdrave hrane. Slijedeći orijentaciju proizvodnje autohtonih proizvoda, u 2002. godini Trenton počinje proizvodnju dimljene...

Ostali proizvodi